ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 septembrie 2021

 
ARTICOL ZIAR.COM


Delta Dunării pe Street View. Explorați peisajele Deltei Dunării din fotoliul dumneavoastră

Lacuri şi canale, Delta Dunării se vede acum şi pe Street View. Sunt acoperiți peste 1500 de kilometri de căi de comunicație navigabile sau rutiere.

De exemplu, începeți vizita: aici . aici (Sulina) . aici . aici (Chilia Veche) . unde doriți

Delta Dunării, toate stirile:

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Inaugurarea unui centru pentru copiii cu dizabilități la Tulcea. 7 persoane, printre care Raluca Turcan, au tăiat panglica
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, și cu alte șase persoane au tăiat panglica la inaugurarea unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării. Evenimentul a avut loc miercuri, la Tulcea, relatează G4 Media. Imagini din momentul inauguării centrului au fost publicate pe pagina de (...)
[Libertatea]
23/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Raluca Turcan, din nou virală pe internet. Ea şi alte şase persoane au tăiat o panglică la inaugurarea unui centru pentru copii cu dizabilităţi
Şapte oameni au tăiat panglica de inaugurare a singurului centru itinerant de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi din localităţile izolate din Delta Dunării. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a postat imaginile de la inaugurare pe pagina sa de Facebook.
[Adevarul]
23/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Un ponton plutitor a devenit centru pentru copiii cu dizabilităţi din Delta Dunării
Primul centru itinerant din ţară pentru copiii cu dizabilităţi a fost inaugurat în judeţul Tulcea, în prezenţa ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan.
[Adevarul]
22/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 |  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY