ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI29 iunie 2019

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Adevarul]
De Ziua Unirii, 24 ianuarie. Ultimele ştiri

La 24 ianuarie 1859 Alexandru Ioan Cuza a fost ales domn al Țării Româneşti în plus de cel al Moldovei, înfăptuindu-se astfel unirea celor două Principate Române. In ianuarie 1862 Moldova și Țara Românească au format unitatea constituțională și administrativă, si au oficializat astfel statul unitar cu numele de România şi cu capitala la Bucureşti.
Toate ştirile de Ziua Unirii

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Tomac face anunţul: Dispariţia de la butoane a lui Plahotniuc ar putea crea promovarea unirii cu Republica Moldova
Preşedintele PMP Eugen Tomac a afirmat că „dispariţia de la butoane a lui Plahotniuc” ar putea duce la un context pentru consolidarea unui pol politic care să promoveze unirea României cu Republica Moldova.
[Gândul]
16/06/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Învie Circul Foamei. Aurel Muntean vrea să reia proiectul de la Hala Unirii din centrul Capitalei
Omul de afaceri Aurel Muntean, care deţine magazinul Victoria de pe Calea Victoriei şi hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu, are în plan reluarea lucrărilor de la Hala Unirii din centrul Capitalei, din spatele magazinului Unirea.
[Business Magazin]
16/06/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Cercul preoțesc Fizeșu-Gherlii, Protopopiatul Gherla
În Duminica a patra a Postului Mare, în Parohia Ortodoxă Sic, Protopopiatul Gherla a avut loc întrunirea preoților din parohiile Sic, Bonț, cu Filia Săcălaia și Nicula în cadrul cărei au discutat aspecte pastoral-misionare specifice perioadei Postului Mare. Tema întrunirii a fost „Problema postului și (...)
[Lumina]
10/04/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 

 DOSARE SPECIALE


Tenis: Simona Halep, ultimele ştiri


Legea pensiilor, adoptată în Parlament, ultimele știri


Evaluarea naţională, ultimele ştiri

|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY