ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2021

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Cutremur în România, ultimele știri

Un cutremur cu o magnitudine de 5,8 s-a produs duminică dimineața în Vrancea, la ora 03:38. Seismul s-a simțit puternic la București și în alte orașe din țară.

Care sunt riscuriele, ce trebuie ştiut si ce trebuie sa faci in caz de cutremur. Toate ştirile.

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Cutremur de 6,4 grade în sudul Pacificului. Seismul s-a resimţit în Chile şi Argentina
Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 grade pe richter s-a produs în regiunea Biobio, din Chile, la ora locală 8:14 dimineaţa, potrivit Centrului Seismologic Mediteranean European.
[Observator]
21/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


​VIDEO Nouă erupţie a vulcanului Etna din Sicilia, cu expulzări de fum şi de lavă
Vulcanul Etna, din insula italiană Sicilia, a înregistrat marţi dimineaţă o nouă erupţie în craterul din sud-est cu expulzări de cenuşă şi lavă şi o intensificare a seismelor vulcanice, potrivit Institutului Naţional de Geofizică şi Vulcanologie (INGV) din Italia.
[HotNews]
21/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY