ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI4 aprilie 2020

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Mediafax]
Coreea de Nord, ultimele ştiri

Kim Jong-un, Coreea de Nord, ultimele ştiri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Sportivul român devenit viral după maneaua cu izoleta: „M-a sunat Kim Jong-un și mi-a zis. Așa sunt zilele mele, nu mai pot să ies la bere!” | VIDEO
Pandemia de coronavirus a scos la iveală talente noi pentru sportivii români. De exemplu, Ion Cătălin, pivotul de la Medgidia, și-a dat seama că poate deveni oricând cântăreț de manele, după ce a postat câteva clipuri în care a compus propriile strofe. Imediat au devenit virale! Până acum a scos 4 „hituri”, iar toate au un singur nume:

[ProSport]
04/04/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord reafirmă că nu are cazuri de COVID-19. Trump crede că se întâmplă "ceva" la Phenian
Coreea de Nord nu are cazuri de infectare cu noul coronavirus, a declarat pentru AFP un important responsabil medical de la Phenian, într-un moment în care unele ţări se îndoiesc de absenţa contaminărilor cu COVID-19 pe acest teritoriu, scrie Agerpres.
[Digi24]
02/04/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord insistă că nu are niciun caz de Covid-19
Coreea de Nord nu numără niciun caz de contaminare cu noul coronavirus, dă asigurări un oficial de rang înalt în domeniul Sănătăţii, la Phenian, în contextul în care unele state se îndoiesc de absenţa contaminării în această ţară, care se află între China şi Coreea de Sud, relatează AFP.
[Adevarul]
02/04/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Statele europene din Consiliul de Securitate condamnă ultimele tiruri nord-coreene
Belgia, Estonia, Franţa, Germania şi Marea Britanie, membri europeni ai Consiliului de Securitate, au denunţat marţi ultimele tiruri de rachete nord-coreene într-un comunicat dat publicităţii la finalul unei videoconferinţe neoficiale a celei mai înalte instanţe a ONU, notează AFP Citește mai departe...
[StiripeSurse]
01/04/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Singurele ţări din lume care nu au raportat cazuri de coronavirus. Suspiciuni asupra Coreei de Nord
21 de ţări au raportat până acum zero îmbolnăviri cu coronavirus. Singurul continent „liber de coronavirus” este Antarctica. Asupra unor state, cum ar fi Coreea de Nord, planează suspiciuni, relatează Mediafax.
[Digi24]
31/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19
Chiar dacă pare greu de crezut, există 21 de țări care nu au raportat până acum cazuri de coronavirus. Printre acestea se află Yemen și Coreea de Nord, dar și mici state-insulă din Oceanul Pacific, precum Nauru, Tuvalu sau Tonga, scrie Mediafax. Cele mai multe dintre acestea sunt micro-ţări, cum ar fi (...)
[Libertatea]
31/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Singurele ţări din lume fără coronavirus. Coreea de Nord susţine şi ea că nu are niciun caz
21 de ţări sunt pe lista celor care nu au raportat până acum niciun caz de COVID-19. Asupra unora dintre ele planează suspiciuni.
[Mediafax]
31/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord spune că a efectuat testarea de succes a mai multor lansatoare de rachete
Ultimul test cu lansatoare de rachete multiple supermari efectuat cu o zi în urmă de Coreea de Nord, a fost un succes, a informat luni mass-media cord-coreeană, citată de Reuters.
[Mediafax]
30/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Coreea de Nord a tras „un proiectil neidentificabil“
Coreea de Nord a tras duminică „un proiectil neidentificabil“ în largul coastei sale orientale, a indicat agenţia de presă sud-coreeană Yonhap, citând statul-major interarme sud-coreean, potrivit AFP.
[Adevarul]
29/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


ONU INTERVINE pentru state precum Iranul, Venezuela şi Cuba - Cere o relaxare a sancţiunilor impuse acestora
Înaltul Comisar al ONU pentru drepturile omului a cerut marţi o ''relaxare sau suspendare'' a sancţiunilor internaţionale contra Iranului şi a altor ţări, precum Venezuela, Cuba şi Coreea de Nord, în această ''perioadă crucială'' marcată de pandemia COVID-19, relatează AFP, Citește mai departe...
[StiripeSurse]
24/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coronavirus: ONU cere o relaxare a sancţiunilor impuse unor ţări, precum Iranul, Venezuela şi Cuba
Înaltul Comisar al ONU pentru drepturile omului a cerut marţi o ''relaxare sau suspendare'' a sancţiunilor internaţionale contra Iranului şi a altor ţări, precum Venezuela, Cuba şi Coreea de Nord, în această ''perioadă crucială'' marcată de pandemia COVID-19, relatează AFP, citată de Agerpres.
[Digi24]
24/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


MOMENTUL DE ISTORIE | Care sunt cele trei ediții de Jocuri Olimpice anulate în istorie, protestele și boicoturile de-a lungul ultimilor 124 de ani
În ciuda tuturor eforturilor depus de organizatorii Jocurilor Olimpice, oficialii se văd nevoiți să amâne cea mai importantă competiție sportivă a lumii, din cauza pandemiei de coronavirus ce a luat amploare pe tot mapamondul. Australia și Africa se confruntă și ele cu tot mai multe cazuri de Covid-19.

Comitetul Olimpic Internațional se vede nevoit să activeze planul de...

[ProSport]
23/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Donald Trump vrea pace cu Coreea de Nord în perioada coronavirusului. Ce i-a scris lui Kim Jong Un
Donald Trump s-a oferit să-l ajute pe Kim Jong Un cu lupta împotriva coronavirusului din Coreea de Nord.
[Mediafax]
22/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord spune că Trump şi-ar fi oferit ajutorul în combaterea Covid-19
Coreea de Nord susţine că preşedintele SUA Donald Trump i-a adresat liderului nord-coreean Kim Jong Un o scrisoare personală în care îşi exprimă dorinţa de a sprijini ”efortul antiepidemic”.
[Adevarul]
22/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord spune că Donald Trump i-a oferit ajutor pentru lupta împotriva coronavirusului
Președintele american Donald Trump i-a trimis o scrisoare liderului nord-coreean Kim Jong Un pentru a-i propune să dezvolte legături între cele două țări, oferind totodată ajutorul Washingtonului în lupta contra noului coronavirus, a afirmat sâmbătă agenția oficială de presă de la Phenian, KCNA, potrivit AFP.
[HotNews]
21/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord spune că Donald Trump și-a oferit ajutorul în lupta împotriva coronavirusului
Preşedintele american Donald Trump i-a trimis o scrisoare liderului nord-coreean Kim Jong Un pentru a oferi ajutor în lupta cu noul coronavirus, notează New York Times care citează Reuters. Trump „și-a exprimat intenția de colaborare în efortul împotriva epidemiei, spunând că a fost impresionat de (...)
[Libertatea]
21/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord, atac armat spre Japonia
Coreea de Nord a tras două rachete balistice cu rază scurtă de acţiune spre Marea Japoniei, numită ş...
[Romania Libera]
21/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Coreea de Nord a tras două rachete cu rază scurtă de acțiune spre Marea Japoniei (agenția Yonhap)
Coreea de Nord a tras două rachete balistice cu rază scurtă de acţiune spre Marea Japoniei, numită şi Marea de Est, a informat sâmbătă agenţia sud-coreeană de presă Yonhap, citând surse militare de la Seul, scrie AFP, citată de Agerpres.
[Digi24]
21/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord a lansat două rachete balistice cu rază scurtă de acţiune
Coreea de Nord a lansat două rachete balistice cu rază scurtă de acţiune spre Marea Japoniei, a anunţat armata sud-coreeană, relatează BBC.
[Adevarul]
21/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Regimul comunist din Coreea de Nord profită de pandemie și își perfecționează Programul balistic și nuclear. Două rachete au fost trase în Marea Japoniei
Coreea de Nord a tras două rachete balistice cu rază scurtă de acţiune spre Marea Japoniei, numită şi Marea de Est, a informat sâmbătă agenţia sud-coreeană de presă Yonhap, citând surse militare de la Seul, scrie AFP preluat de agerpres. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
21/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Sud afirmă că a detectat două rachete lansate din Coreea de Nord
Coreea de Nord a lansat sâmbătă două proiectile care păreau a fi rachete balistice cu rază scurtă de acţiune, a anunţat armata din Coreea de Sud, numind acţiunea "extrem de nepotrivită” având în vedere pandemia de coronavirusul, informează Reuters.
[Mediafax]
21/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Coreea de Nord a tras două rachete cu rază scurtă de acţiune
Coreea de Nord a tras două rachete balistice cu rază scurtă de acţiune spre Marea Japoniei, numită şi Marea de Est, a informat sâmbătă agenţia sud-coreeană de presă Yonhap, citând surse militare de la Seul, scrie AFP.
[HotNews]
21/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Deși nu a raportat niciun caz de coronavirus, Kim Jong-Un a cerut construirea în regim de urgență a unui spital modern
Liderul nord coreean Kim Jong Un a cerut ca un spital nou, modern, să fie construit în cel mai scurt timp, în ciuda faptului că, potrivit statisticilor oficiale, ţara nu a raportat niciun caz de infectare cu coronavirus.
[Digi24]
20/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Kim Jong Un a inaugurat lucrările pentru construirea unui spital, deși Coreea de Nord susține că nu este afectată de pandemia de coronavirus
Liderul nord-coreean Kim Jong-un a participat la inaugurarea lucrărilor pentru construirea unui nou spital la Phenian, relatează BBC News, deși evenimentul nu ar avea nicio legătură directă cu pandemia de coronavirus în condițiile în care Coreea de Nord a susținut că nu a înregistrat niciun caz de infecție cu Covid-19.
[HotNews]
18/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum au reacţionat Ceauşeştii când li s-a propus ca TVR să emită color. „Tâmpiţii ar trebui să se mulţumească cu ce au“
Nicolae şi Elena Ceauşescu au condus cu mână de fier România timp de aproape trei decenii, ducând-o pe marginea prăpastiei. În special în ultimii ani, populaţia a fost supusă unor privaţiuni similare cu cele din Coreea de Nord de azi.
[Adevarul]
18/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Fără să aibă, oficial, vreun caz de coronavirus, Coreea de Nord și-a băgat TOATĂ armata în carantină
Coreea de Nord şi-a plasat în izolare forţele militare, timp de 30 de zile, în pofida faptului că nu a anunţat vreun caz confirmat de contaminare cu noul coronavirus, a anunţat vineri comandantul forţelor americane staţionate în Coreea de Sud, relatează Reuters potrivit news.ro. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
13/03/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Atentat terorist în Franța. Ultimele ştiri


Coronavirus, ultimele știri

|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY