ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI8 iulie 2020

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Mediafax]
Coreea de Nord, ultimele ştiri

Kim Jong-un, Coreea de Nord, ultimele ştiri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Kim Jong-un trebuie să despăgubească cu câte 15.500€ doi prizonieri de război sud-coreeni
Un tribunal din Coreea de Sud l-a obligat pe liderul de la Phenian, Kim Jong-un, să plătească despăgubiri în valoare de 31.000 de euro pentru doi prizonieri de război sud-coreeni, condamnați la muncă forțată în Coreea de Nord, scrie The Telegraph. Este o decizie fără precedent, fiind pentru prima dată când un tribunal sud-coreean îşi exercită competenţa asupra Phenianului. 
[Digi24]
08/07/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Decizie istorică. Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un, obligat printr-o hotărâre judecătorească să despăgubească doi prizonieri de război
Un tribunal sud-coreean îl somează pe dictatorul nord-coreean Kim Jong-un să despăgubească doi foşti prizonieri de război, obligaţi la muncă forţată timp de decenii în Coreea de Nord, o hotărâre care ar putea crea un precedent în peninsula împărţită, relatează AFP.
[Adevarul]
08/07/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY