ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 mai 2020

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


O puternică furtună magnetică solară se îndreaptă spre Terra!

O erupţie puternică de soare ar putea produce o furtună electromagnetică. Un nor uriaş de plasma se indreaptă spre Terra si ar putea provoca tulburări geomagnetice pe Pământ.

Trimite Email  

O furtună solară puternică a aruncat spre Terra sâmbătă particule încărcate magnetic. Efectele vor fi resimţite pe Terra acum, avertizează oficialii agenţiei spaţiale americane NASA.

VIDEO:

ULTIMELE STIRI:

FCSB, al doilea test pentru COVID-19 de la revenirea la antrenamente! „Am ieşit cu capul deasupra apei, vedem soarele!” Oficialii anunță meciuri amicale
Imediat după 15 mai, data la care a fost ridicată starea de urgență decretată pe teritoriul României, echipele din Liga 1 au revenit la antrenamente. După ce au testat marea cu degetul și au furat startul pregătirilor au revenit la Baza Berceni pentru primele mișcări după două luni de pauză.

În urmă cu o saptămână, și triajului...

[ProSport]
23/05/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Ioan Becali, amintire haioasă cu „durul” Dan Petrescu. „Îi duceam pe furiș un sandviș, că îl alerga antrenorul” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live
la echipa italiană Foggia în anul 1993. , îi transmitea Emeric Ienei fundașului zburdalnic și tare atras de partea ofensivă. De ar fi fost asta singura problemă. La Foggia antrenor era Zdenek Zeman, un antrenor ceh care punea mare accent pe pregătirea fizică, indiferent de temperatura din ziua respectivă. și-a adus aminte Ioan Becali la „ProSport Live”.

...

[ProSport]
23/05/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 |  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY