ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 iulie 2020

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Digi24]
Gheorghe Dincă, Cazul Caracal, ultimele ştiri

Ultimele ştiri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Cazul Caracal. Cine este taximetristul care a văzut-o pe Alexandra Măceșanu urcând în mașina lui Gheorghe Dincă
Ies la iveală amănunte de nepăsare criminală din dosarul Caracal, care dacă ar fi fost dezvăluite cu un an în urmă, ar fi putut schimba soarta Alexandrei Măceșanu. Un taximetrist care o știa...
[B1 Tv]
15/07/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


Adriana Nedelea LA FIX | Avocata familiei Melencu: “Am făcut plângere penală împotriva procurorului Vasilescu, dar este protejat”
Autoritățile știau exact cum arată mașina în care s-a urcat Luiza Melencu în aprilie 2019, “Renault gris, geamuri negre în spate și 7 spițe la roți”, indicii care o făceau ușor de identificat în Caracal, a dezvăluit Libertatea. Ce a oprit autoritățile să ajungă la Gheorghe Dincă înainte de răpirea Alexandrei? (...)
[Libertatea]
15/07/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


DIICOT dezvăluie în dosarul Alexandrei că autoritățile știau cum arată mașina care o răpise pe Luiza! “Un Renault gris, cu geamuri negre și 7 spițe” avea doar Dincă în Caracal! De ce n-au identificat-o?
Dosarul morții Alexandrei Măceșanu, care a fost finalizat și este în camera preliminară, lămurește un fapt imposibil de înțeles altfel decât prin nepăsare sau complicitate, ambele cu consecințe criminale. În cazul dispariției Luizei Melencu, anchetatorii aflaseră cu certitudine ce mașină o luase pe fata (...)
[Libertatea]
15/07/2020 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Dr Katrin Korb: sunt furioasă că se încearcă controlul populației prin frică. VIDEO. Covid-19, ultimele știri


Franţa: Proteste violente la Paris
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY