ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 octombrie 2022

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: Adevarul]
Atacul cibernetic GoldenEye

Atacuri cibernetice. Noua variantă de GoldenEye a făcut deja victime.
Ultimele știri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Exerciţiu SRI. 300 de experţi au simulat apărarea în cazul unor atacuri cibernetice
Serviciul Român de Informaţii, prin intermediul Centrului Naţional Cyberint, a organizat la Cercul Militar Naţional, în perioada 3 - 5 octombrie, a şasea ediţie a exerciţiului naţional de securitate cibernetică CyDEx, transmite Agerpres. Citește mai (...)
[TVR]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Incredibil! Serverele Ferrari au fost sparte de hackeri la câteva zile după ce compania italiană semnase un parteneriat cu o companie de securitate cibernetică din România!
Compania Ferrari a confirmat că unele documente interne au fost postate online și că producătorul de mașini sport de lux investighează cum de a fost posibilă o astfel de scurgere de informații. Ferrari a postat […] The post Incredibil! Serverele Ferrari au fost sparte de hackeri la câteva zile după ce (...)
[ProSport]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Documente interne ale Ferrari sunt online: nu sunt dovezi de atac cibernetic
Ferrari a declaratcă unele documente interne au fost postate online, şi că lucrează pentru a identifica modul în care s-a întâmplat acest lucru, scrie Reuters.
[Mediafax]
04/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Război Rusia-Ucraina, ultimele ştiri


Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică deasupra Japoniei. Coreea de Nord, ultimele ştiri


Proteste şi manifestaţii, ultimele știri
|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY