ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


[foto: StiripeSurse]
Angela Gheorghiu răspunde acuzaţiilor lansate de Gabriela Firea. Ultimele știri

Soprana Angela Gheorghiu răspunde acuzaţiilor lansate de Gabriela Firea

Angela Gheorghiu ultimele știri

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

Angela Gheorghiu: „Unui artist român valoros îi este greu să performeze în România. Eu nu am cântat niciun rol pe nicio scenă de operă românească“
Angela Gheorghiu (53 de ani) a vorbit într-un interviu despre biografia pe care a lansat-o anul trecut, „A life for Art“, în care a consemnat amintiri legate de perioada anilor ‘70-‘80 şi de modul în care erau trataţi artiştii români pe vremea regimului comunist.
[Adevarul]
16/01/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Angela Gheorghiu: „Eu nu am debutat nici până acum în România, nu am fost invitată și nu am cântat niciun rol pe nicio scenă de operă românească…”
Renumita soprană Angela Gheorghiu are o carieră impresionantă în străinătate, însă nu a debutat niciodată pe scena vreunei opere din România. Angela Gheorghiu a acordat un interviu pentru revistabiz.ro, în care a vorbit despre biografia pe care a lansat-o anul trecut, "A life for Art". În volumul (...)
[Libertatea]
15/01/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE


Tenis, Australian Open: Simona Halep, ultimele ştiri VIDEO LIVE


Tenis, ultimele știri


Brexit, ultimele știri|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY