ZIAR.COM : toata presa on-line . ziare si stiri de ultima ora
| prin: Ziar.com & Stiri.com |    
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI 22 octombrie 2014

 
 
 
 

 
La noapte vor mai fi unele înnorări şi ploi slabe prin Transilvania, Muntenia şi la munte, iar pe...
[ Libertatea] 18/10/2014

 
Un nou seminar de instruire destinat beneficiarilor de fonduri nerambursabile a avut loc, vineri, 17 octombrie, la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
[Adevarul] 18/10/2014

Şapte autofreze de zăpadă vor ajunge în mai multe judeţe din Muntenia, cu ajutorul fondurilor nerambursabile Regio. Valoarea totală de finanţare este de peste 6,3 milioane de lei.
[Adevarul] 10/10/2014

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa a fost dotat recent  cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă de capacitate...
[Adevarul] 09/10/2014

Transportatorii acuză că prin menţinerea acestei situaţii Ministerul Transporturilor forţează traficul rutier să intre pe Valea Prahovei pentru a justifica realizarea autostrăzii...
[Romania Libera] 08/10/2014

Muzeul Șuțu lansează o nouă serie de evenimente, intitulată „Misterele Bucureştilor“. Deschiderea va avea loc marţi, 14 octombrie, de la ora 18.00, la Palatul...
[Romania Libera] 08/10/2014

Candidatul ACL la alegerile pentru funcţia de preşedinte al ţării, Klaus Iohannis, stă dezastruos în ceea ce priveşte intenţia de vot a buzoienilor. O recunoaşte fostul premier al...
[Adevarul] 08/10/2014

Meteorologii anunță o scădere a temperaturilor și ploi, în prima parte a acestei săptămâni. Apoi soarele va străluci din nou și va fi mai cald. ANM a realizat estimarea...
[Romania Libera] 06/10/2014

Luni, deşi valorile termice vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent, vremea va fi răcoroasă în majoritatea zonelor, în special în orele dimineţii. Cerul, variabil la senin pe parcursul...
[Mediafax] 05/10/2014

Asociaţia Regională de Dezbateri, Oratorie şi Retorică (ARDOR) Muntenia a lansat primul club de debate pentru romi, Shukar Club, prin care 20 de tineri romi din Bucureşti pot să reprezinte...
[Adevarul] 02/10/2014

ISU Dâmboviţa a primit, miercuri, din partea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ”Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia”, o autospecială nouă de intervenţie cu...
[Adevarul] 02/10/2014

Conferinţa Regională a Parteneriatelor, ediţia a-V-a a reunit la sediul ADR Sud Muntenia din Călăraşi, aproximativ 70 de reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai...
[Adevarul] 01/10/2014

Miercuri, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul...
[Mediafax] 30/09/2014

Transelectrica va plăti peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei staţii, conform unui contract semnat între compania de transport a energiei electrice și Romelectro. Unitatea vizată de...
[Romania Libera] 29/09/2014

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 22 septembrie - 5 octombrie, pentru toate regiunile din...
[Mediafax] 22/09/2014

In ziarele din Buzău:

 
77 DE CUVINTE: Algocalmin cu pretentii
Purtatorul de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate ar fi spus ca institutiile similare din judete nu au impus programul de lucru al farmaciilor cu care se afla in contract. Asa se (...)
[Sănătatea buzoiană] 22/10/2014

Sentinta finala in dosarul Sabyc, primul caz de trafic de ovule din Romania
Seful clinicii Sabyc, fiul acestuia, secretara  si doi medici vor merge trei ani la inchisoare, iar medicul Victor Zota, fostul sef al Agentiei Nationale de Transplant, a primit trei luni cu (...)
[Sănătatea buzoiană] 22/10/2014

O portie mare de sanatate pentru copiii si batranii institutionalizati
Crucea Rosie Buzau a primit de la Ferma Itesti aproape 20 de tone de mere, pentru a le dona caminelor de batrani si/sau de copii din subordinea DGASPC, Primariei Buzau si Fundatiei Sf. Sava.   (...)
[Sănătatea buzoiană] 22/10/2014

Premiera mondiala la Clinica de Reumatologie din Targu Mures
Aici va fi derulat pentru prima data un proiect de evaluare a prevalentei si incidentei osteoporozei in cazul adultilor tineri.   Cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei, marcata la inceputul (...)
[Sănătatea buzoiană] 22/10/2014

A treia sedinta de apreciere pentru leu
Joia trecuta, sub presiunea pietelor financiare interntionale, care inregistrau pierderi consistente pe fondul cresterii temerilor ca economia mondiala si-a incetinit cresterea, cursul euro urca (...)
[Sănătatea buzoiană] 22/10/2014

In ziarele din Buzău:

 
Primaria Buzau scoleste administratori de bloc. Vezi aici ce conditii trebuie sa indeplinesti daca vrei sa participi si ce valoare are taxa de inscriere!
In perioada 3 - 12 noiembrie 2014, Primaria Municipiului Buzau in colaborare cu Asociatia pentru Rezolvarea Conflictelor organizeaza un curs de initiere profesionala cu tema „Competente (...)
[News Buzău] 22/10/2014

Sange de pompieri pentru interventiile chirurgicale de la Spitalul Judetean
Pentru ca devenit deja o obisnuinta pentru pompieri sa-si salveze semenii, pompierii buzoieni nu raman indiferenti nici la campania prin care pot dona sange, atat de necesar in unitatile (...)
[News Buzău] 22/10/2014

Uraganul Gonzalo a intrat in Romania. Vezi aici cand ajunge si in partea de Sud-Est a tarii!
Potrivit meteorologilor, uraganul Gonzalo, care a provocat marti moartea unei persoane in Marea Britanie, a intrat azi noapte si pe teritoriul Romaniei. Deja in tara vecina – Ungaria, (...)
[News Buzău] 22/10/2014

Buzoianul care a spart geamul la DNA si-a dat foc ieri in fata aceleiasi institutii. El sustine ca are implantata in ochi o camera video si un microcip in brat. Vezi aici ce a declarat!
Ieri, Ion Cristinel Grigore, in varsta de 35 de ani, care a intrat in atentia publicului prin spargerea geamului de la sediul central al DNA Bucuresti, a mai comis ieri o fapta: si-a dat foc la (...)
[News Buzău] 22/10/2014

40 de blatisti au fost descoperiti ieri pe ruta Buzau – Ploiesti Sud, de politistii de la TF insotiti de inspectorii CFR. Vezi amanunte aici!
Ieri, 21 octombrie a.c., politistii din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Buzau au fost angrenati intr-o actiune ce a vizat prevenirea si combaterea calatoriei frauduloase, precum (...)
[News Buzău] 22/10/2014

In ziarele din Dâmboviţa:

 
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo au inaugurat Ambulatoriul Spitalului Găeşti
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu şi ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, s-au aflat în judeţul Dâmboviţa, vineri 17 octombrie, (...)
[Dâmboviţa] 20/10/2014

Expoziţia “România – Grădina Europei. Descoperă comorile României”, şi-a deschis porţile la Târgovişte
De vineri, 17 octombrie şi până duminică, 19 octombrie, în PiaţaTricolorului din faţa Prefecturii Dâmboviţa, a avut loc expoziţia “România – (...)
[Dâmboviţa] 20/10/2014

Conf. univ. dr. Claudia Gilia: PSD Dâmboviţa îi solicită lui lohannis să ceară public scuze profesorilor
Conducerea Partidului Social Democrat Dâmboviţa, prin vocea purtătorului de cuvânt, conf. univ. dr. Claudia Gilia îi solicită candidatului ACL, Klaus lohannis, să îşi (...)
[Dâmboviţa] 20/10/2014

Crucea Roşie Dâmboviţa a încheiat un protocol de colaborare cu Crucea Roşie Veszprem
Pe parcursul a trei zile o delegaţie a Crucii Roşii Dâmboviţa s-a aflat în vizită de lucru în Ungaria, la Veszprem. În urma acestei vizite între Crucea Roşie (...)
[Dâmboviţa] 20/10/2014

Simona Halep, la şapte paşi de triumful vieţii sale
Data de15 septembrie 2014 poate fi considerată cea mai importantă zi din istoria tenisulului românesc feminin. în această zi, Simona Halep, locul 3 WTA, a primit cea mai (...)
[Dâmboviţa] 20/10/2014

In ziarele din Ialomiţa:

 
Măsuri de apărare împotriva incendiilor pe timpul sezonului rece

În perioada de iarnă se manifestă vulnerabilităţi şi riscuri ridicate, materializate prin înmulţirea numărului de incendii produse la gospodăriile (...)
[Obiectiv Ialomiţa] 22/10/2014

Informații privind ajutorul de minimis
In ședința de Guvern din data de 7 octombrie 2014, au fost adoptate mai multe acte normative destinate sectorului agricol. Iata care sunt acestea: Hotărârea privind aprobarea (...)
[Obiectiv Ialomiţa] 22/10/2014

Testări gratuite pentru depistarea cancerului de sân

Mergi la control! Ai toate motivele! Cancerul de sân poate fi tratat! Caravana va ajunge în Ciulnița și Bucu. Undeva în lume, o femeie moare în fiecare minut, din cauza cancerului de (...)
[Obiectiv Ialomiţa] 22/10/2014

În atenția proprietarilor de câini
În perioda noiembrie 2014 – februarie 2015, pe întreg teritoriul României, se va desfășura campania de vaccinare a câinilor cu stăpân, aceasta constituind o componentă a (...)
[Obiectiv Ialomiţa] 21/10/2014

860 litri de lapte, transportați  fără documente de provenienţă
Sâmbătă, 18 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor şi Postului de Poliţie Stelnica, în colaborare cu specialişti din cadrul (...)
[Obiectiv Ialomiţa] 21/10/2014

In ziarele din Călăraşi:

 
Constructia unui nou pod peste Dunare prinde contur
Demersurile realizate de primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ștefan Drăgulin - întâlnirea avută cu președintele Bulgariei, semnarea, în numele tuturor (...)
[Real în Călăraşi] 22/10/2014

Proiect nou derulat desfasurat de CPECA
Proiectul „COPILĂRIE FĂRĂ VICII” implementat de CPECA Călăraşi în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Călăraşi are (...)
[Real în Călăraşi] 21/10/2014

No comment: "Numitul" D.M"- Am fost mai deştept ca ei şi nu au găsit nimic la mine în casă!"
 De aproximativ un an de zile,  am încercat, prin metode uşor periculoase(recunoaştem) să desluşim, pentru opinia publică, cum reuşesc unii suspecţi de (...)
[Real în Călăraşi] 20/10/2014

Media Calarasi: Functionari publici, de la APIA Calarasi, urmariti penal
Functionari publici din cadrul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Calarasi sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), urmare a unei sesizari (...)
[Real în Călăraşi] 16/10/2014

Furnizrea apei potabile va fi oprită, joi
  Primăria Călărași anunță faptul că joi, 16 octombrie, între orele 09:00-16:00, furnizarea apei potabile pe întreg municipiul va fi sistată, pentru (...)
[Real în Călăraşi] 15/10/2014

In ziarele din Giurgiu:

 
Tragedie în Poliţie: a murit comisarul şef STELIAN SOARE
La numai 53 de ani, cunoscutul şi respectatul poliţist s-a stins fulgerător marţi dimineaţă. Comisarul şef Stelian Soare era născut la Gostinu, era (...)
[Stiri Giurgiu] 22/10/2014

Cine a trădat noua alianţă din CJ şi de ce?
Veniseră încrezători în forţa noii alianţe create la nivelul CJ şi siguri că îl voi înlocui pe vicepreşedintele Dumitru Gavrilă. Numai că (...)
[Stiri Giurgiu] 22/10/2014

Tragere la sorţi pentru preşedinţii secţiilor de votare şi locţiitorii acestora
Pregătirile pentru alegerile din 2 noiembrie sunt în plină desfăşurare şi, în timp ce partidele intensifică acţiunile de campanie, cei implicaţi în (...)
[Stiri Giurgiu] 21/10/2014

De ce a venit, de fapt, Dragnea la Giurgiu? Să aducă bani primarilor trecuţi la PSD!
Sub pretextul lansării unor nave la apă, la Şantierul Naval, Giurgiu a fost vizitat luni de mai multe „nume grele” ale Guvernului, în frunte cu premierul Victor Ponta. (...)
[Stiri Giurgiu] 21/10/2014

Prima înfrângere a noii majorități în CJ: DUMITRU GAVRILĂ a rămas vicepreședinte!
Patru ore! Atât a durat ședința extraordinară a CJ de marți. O ședință mai plină ca niciodată de certuri, acuzații, controverse pe marginea legii (...)
[Stiri Giurgiu] 21/10/2014

In ziarele din Giurgiu:

 
13 milioane de euro va costa reabilitarea Podului Prieteniei
Podul Prieteniei, podul peste Dunare de la Giurgiu, va fi reabilitat de o asociere romano-italiana pentru 13 milioane euro. Contractul in valoare de 57,2 milioane lei (13 milioane euro), cu TVA, (...)
[Giurgiu Online] 22/10/2014

Spargator prins in flagrant intr-un magazin pe Tineretului
Miercuri dimineata, 22 octombrie, in jurul orei 03.15, politistii Biroului de Ordine Publica pentru Mediul Urban de la Politia Municipiului Giurgiu, in timp ce efectuau serviciul de patrulare pe (...)
[Giurgiu Online] 22/10/2014

Giurgiuvean grav ranit intr-un accident pe DN 6
Marti dimineata, 21 octombrie, in jurul orei 07.00, pe Drumul National 6, pe raza orasului Mihailesti, M. V., un barbat de 68 ani, din municipiul Bucuresti, in timp ce conducea autoturismul in (...)
[Giurgiu Online] 22/10/2014

Autoturism declarat furat, depistat la PTF Giurgiu
Politistii de frontiera au identificat un cetatean roman care intentiona sa scoata din tara un autoturism marca Nissan care figura ca fiind furat din Romania. In data de 21.10.2014, ora 08.10, la (...)
[Giurgiu Online] 22/10/2014

Daca politica e curvă, politicienii ce sunt?
Mentionez ca randurile de mai jos nu au nicio legatura cu intamplari de pe meleagurile noastre; ele se intampla si sunt valabile la altii… ca sa nu ne iasa vorbe. Si pentru a indeparta (...)
[Giurgiu Online] 22/10/2014

 
Presa Locala

 • Abrud
 • Aiud
 • Alba .
 • Alba Iulia
 • Alexandria
 • Arad
 • Argeş
 • Bacău
 • Baia de Arieş
 • Baia Mare
 • Banat
 • Bârlad
 • Bihor
 • Bistriţa-Năsăud
 • Blaj
 • Botosani
 • Brăila
 • Braşov
 • Bucovina
 • Bucureşti
 • Buzău
 • Călăraşi
 • Câmpeni
 • Câmpia Turzii
 • Câmpina
 • Caransebes
 • Caras-Severin
 • Chişinău
 • Cluj
 • Constanţa
 • Covasna
 • Craiova
 • Crişana
 • Cugir
 • Dâmboviţa
 • Darabani
 • Dej
 • Deva .
 • Diaspora
 • Dobrogea
 • Dolj
 • Dorohoi
 • Falticeni
 • Focsani
 • Galati
 • Gherla
 • Giurgiu
 • Gorj
 • Harghita
 • Hunedoara
 • Iaşi .
 • Ialomiţa
 • Ilfov
 • Maramures
 • Medias
 • Mehedinti
 • Miercurea Ciuc
 • Moinesti
 • Moldova
 • Motru
 • Muntenia
 • Mures
 • Neamţ
 • Ocna Mureş
 • Olt .
 • Oltenia
 • Onesti
 • Paşcani
 • Piatra Neamţ
 • Piteşti
 • Ploiesti
 • Prahova
 • Predeal
 • R. Moldova
 • Râmnicu Vâlcea
 • Resita
 • Salaj
 • Satu Mare
 • Sebeş, Alba
 • Sibiu
 • Sighisoara
 • Sinaia
 • Slatina
 • Slobozia
 • Suceava
 • Târgovişte
 • Târgu Jiu
 • Târgu-Mures
 • Tecuci
 • Teiuş
 • Teleorman
 • Timişoara
 • Timis
 • Transilvania
 • Turda
 • Turnu Severin
 • Vâlcea
 • Vaslui
 • Vrancea
 • Zalau
 • Zlatna
 • Trimite Email   Adauga la favorite (nu functioneaza in Chrome)

  ZIAR.com


  | RSS | Stabiliti un link |

  ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
  Romania si Republica Moldova. ZIAR.COM ZIAR.INFO STIRI.COM ZIARE.ORG ZIARE-ROMANESTI.COM ZIARUL.COM JURNALUL.INFO ZIARUL.INFO SPORTUL.COM ROUMANIE.COM ROMANIA.FR BUCURESTI.COM MUNTENIA.COM ACTUALITATI.COM TRANSILVANIA.COM ACTUALITATEA.COM
  Server nr2.: ziare ziare stiri romania press ziare romanesti
  Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY, France. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2014 - DIRECTWAY