ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 iunie 2023

 
Andreea Marin
 

 
Motivul pentru care Andreea Marin evită stațiunile de pe litoralul românesc: „Deci nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare”
Acasă, Andreea Marin deține un mic colțișor de rai, care se manifestă sub forma unei grădini fermecate. Acolo, natura înflorește într-un spectacol minunat de pomi fructiferi, legume gustoase și plante aromatice care emană parfumuri îmbietoare. […]
[B1 Tv]
31/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Dezvăluirile făcute de Andreea Marin după 6 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu. „Am luat atât de serios totuși, încât uitam să mă mai bucur de viață”
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani, însă nu au stabilit să facă încă pasul cel mare. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre dezamăgirile sentimentale din viața ei. Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. Prima oară în anul 1995, cu Cristian (...)
[Libertatea]
26/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cum a depășit Andreea Marin suferința cauzată de cele trei divorțuri: „Am ajuns la această învățătură după 40 de ani”
Cum a depășit Andreea Marin suferința cauzată de cele trei divorțuri. Andreea Marin este unul dintre cei mai respectați oameni de televiziune, cu o carieră ce se întinde de-a lungul a 30 de ani. În ciuda succesului în plan profesional, viața personală a fost marcată de momente dureroase, iar unele dintre (...)
[Libertatea]
25/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Prima poză cu Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Imaginea cu cele două de care puţini ştiu: cât de apropiate erau
Puțini români își mai aduc aminte despre prima poză cu Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. În urmă cu peste două decenii, cele două vedete erau extrem de apropiate, vorbind una despre cealaltă doar în termeni laudativi. De-a lungul timpului însă, relația lor s-a răcit. FOTO Prima poză cu Andreea Marin şi (...)
[Playtech]
24/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Comentariul primit de Ştefan Bănică Jr. despre Andreea Marin când era chiar lângă Lavinia Pîrva. Internauţii nu s-au putut abţine
Zilele acestea, Ștefan Bănică Jr. și actuala lui soție, Lavinia Pîrva, se află plecați într-o vacanță la Londra, acolo unde artistul va susține și un concert. Cântărețul a postat o serie de fotografii de pe străzile capitalei londoneze pe rețelele sociale, care au atras multe comentarii din partea (...)
[Playtech]
24/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Horoscop 21 mai-21 iunie 2023, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru fiecare zodie în luna Gemenilor
Soarele intră în zodia Gemenilor pe 21 mai și va sta o lună, până pe 21 iunie. Neti Sandu și Andreea Marinescu au vorbit despre ce urmează pentru fiecare zodie în parte în această perioadă și au dezvăluit pe cine favorizează astrele.
[Ştirile ProTv]
21/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Regulile stabilite de Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. pentru fiica lor, Violeta
Andreea Marin și fostul ei partener de viață, Ștefan Bănică Jr., au stabilt un set de reguli pentru fiica lor, Violeta, aflată acum la vârsta adolescenței.
[Adevarul]
19/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ce îi interzice cu vehemență Andreea Marin, fiicei sale Violeta: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”
Andreea Marin este o mamă exemplară pentru fiica sa. Vedeta își dedică timpul și eforturile pentru a fi mereu alături de Violeta și să îi ofere o educație bazată pe principii și valori solide, care […]
[B1 Tv]
18/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY