ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 septembrie 2022

 
Andreea Marin
 

 
Fotografii noi cu Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Cum s-au afișat împreună după 5 ani de relație
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o poveste de dragoste de cinci ani de zile. O bună perioadă au stat separat, căci el a fost consul în Libia. Acum, ei locuiesc împreună, dar vedeta îi duce dorul iubitului, când e plecat de acasă, după cum a recunoscut într-o postare pe rețelele de socializare. (...)
[Libertatea]
23/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Tradiția pe care Andreea Marin și fiica ei o au în fiecare an. „Copiii din ziua de astăzi sunt foarte evoluați”
Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, și fiica ei, Violeta, au o relație specială, astfel că petrec mult timp împreună, făcând diverse activități. Recent, vedeta a dezvăluit ce tradiție respectă împreună cu Violeta, an de an. „E fată mare. E în anul 11 deja, deci nu mai am aceleași probleme. Se descurcă foarte (...)
[Libertatea]
22/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Motivul pentru care Andreea Marin nu a mai prezentat „Surprize, surprize”: „Era o decizie pe care mi-am asumat-o”
Andreea Marin a fost invitată recent în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube, unde a povestit despre viața ei personală, dar și cea profesională. A dezvăluit de ce a renunțat la „Surprize, surprize”, dar […]
[B1 Tv]
14/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Poza Zilei
Andreea Marin. Cum o știți… The post Poza Zilei first appeared on Ziarul National.
[Naţional]
14/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Nick de la N&D, reacție neașteptată în legătură cu fiica sa: „Ce vreți să-i schimb”
Nick de la N&D este un tată mândru al unei fiice de 15 ani. Andreea este o adolescentă extrem de frumoasă, pasionată de make-up, cu înclinații artistice. Recent, cunoscutul solist s-a enervat din cauza numelui pe care îl poartă fiica sa, deoarece mulți o compară cu Andreea Marin. Nick, pe numele său (...)
[Libertatea]
05/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY