ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 ianuarie 2023

 
Andreea Marin
 

 
Cum s-au cunoscut Simona Pătruleasa și Andreea Marin. Detalii neștiute până acum despre cele două. „O admiram” VIDEO EXCLUSIV
Simona Pătruleasa avea 19 ani când a participat la concursul Miss România, în 1994, eveniment la care a cunoscut-o pentru prima oară pe Andreea Marin, candidată și ea la acest titlu, alături de Iulia Frățilă și Roberta Anastase, ultima fiind desemnată marea câștigătoare. În interviul exclusiv acordat (...)
[Playtech]
05/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Alimentele la care Andreea Marin a renunțat complet. Ce mănâncă doar până la ora 14:00
Deși a trecut de prima tinerețe, Andreea Marin a reușit, de-a lungul anilor, să-și păstreze o siluetă suplă și elegantă, fiind una dintre cele mai distinse și apreciate vedete de televiziune din România. La ce alimente a renunțat fosta Zână a Surprizelor. Care este secretul siluetei de vis a Andreei Marin (...)
[Playtech]
03/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Motivul pentru care Andreea Marin nu se căsătorește cu Adrian Brâncoveanu: „În ziua de azi, lucrurile sunt altfel”
Andreea Marin este împreună cu Adrian Brâncoveanu de 6 ani, însă nu are planuri de căsătorie pentru viitorul apropiat. Vedeta a explicat de ce nu se grăbește să facă marele pas. După divorțul de Ștefan Bănică jr, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Tuncay Ozturk, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea (...)
[Libertatea]
02/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Andreea Marin, afectată de decizia fiicei sale, Violeta: „Am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta”
Andreea Marin are o relație foarte apropiată cu fiica sa și vorbesc întotdeauna deschis despre orice subiect. Violeta își dorește să meargă să studieze în străinătate, decizie care a afectat-o pe vedetă. Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, are în plan să plece din România pentru a studia (...)
[Libertatea]
31/12/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY