ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI8 decembrie 2019

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM


Curs valutar. Schimb valutar. Cursul: Leu-Euro-Dolar

Cursul de schimb. Cursul valutar, cursul BNR de azi. Leul în raport cu principalele valute. Toate ştirile bancare şi ultimele ştiri.

Trimite Email  

ULTIMELE STIRI:

ANALIZĂ Pensiile au revenit la creşterea cu 1 leu de la lună la lună. Cum a crescut pensia unui bătrân de rând comparativ cu pensia specială a unui magistrat
După o lună extraordinară în septembrie, când pensia medie încasată de un român de rând a crescut semnificativ şi a ajuns să depăşească ritmul de creştere a pensiilor speciale, lucrurile au revenit la normal pe final de an, arată datele Casei Naţionale de Pensii (CNPP) analizate de „Adevărul”.
[Adevarul]
06/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Curs valutar 6 decembrie 2019 | Leul s-a depreciat în raport cu principalele valute. Unde găsești cel mai bun curs
Banca Naţională a României (BNR) a afişat vineri, 6 decembrie, un curs de 4,7785 lei pentru un euro, în creştere cu 0,21 bani faţă de cotaţia anterioară, de 4,7764 lei/euro. De asemenea, moneda națională s-a depreciat şi în raport cu dolarul american, până la un curs de 4,3069 lei, cu 0,02 de bani peste (...)
[Libertatea]
06/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Încrederea investitorilor în economia românească s-a deteriorat, la finalul acestui an. Motivul: Conștientizarea stării grave a finanțelor (raport)
Încrederea investitorilor s-a deteriorat la finalul anului 2019, obligațiunile pe termen lung au fost vândute, iar leul a fost slăbit, se arată într-un raport al Erste Group. Potrivit acestuia, randamentele pe termen lung au crescut cu 20-30 puncte de bază în noiembrie, cu vânzări declanșate de creșterea conștientizării, de...
[HotNews]
06/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mihai Nistor și-a începutul drumul spre ”visul de diamant” cu o victorie prin KO
Boxerul român Mihai Nistor (29 de ani) a debutat în ringul profesionist cu o victorie prin KO în repriza a treia, obținută în fața mexicanului Christian Mariscal (39 de ani / 13-5, 6KO). Mihai Nistor a pășit joi noapte, la Costa Mesa (California), pe drumul bătătorit înaintea sa de mulți campioni ai boxului românesc. Și Doroftei, și Bute, și Diaconu, și Leu au ieșit din boxul...
[ProSport]
06/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


ANALIZĂ Leul se va deprecia cu 1,5% anul viitor
Analiştii financiari intervievaţi de Reuters se aşteaptă la deprecierea leului românesc, anul viitor, în contextul în care majoritatea monedelor din Europa Centrală vor întâmpina dificultăţi, arată rezultatele unui sondaj publicat joi de Reuters.
[Adevarul]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Curs valutar 5 decembrie 2019 | Leul, în scădere ușoară faţă de euro. Unde găsești cel mai bun curs
Leul a scăzut ușor în cotația Băncii Naționale a României (BNR), raportat la ziua precedentă. BNR a afișat joi, 5 decembrie, un curs de 4.7764 lei pentru un euro, în creștere cu 0.002 lei față de cotația anterioară, de 4,7744 lei. Totuși, moneda națională a câștigat teren faţă de dolarul american. Azi, un (...)
[Libertatea]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Stadionul din Calafat a ajuns o ruină. Gică Popescu: „Să lase disputele politice la o parte și să susțină sportul!”
Stadionul din Calafat, pe care a crescut Gică Popescu, este o ruină. Nimeni n-a mai investit un leu, gazonul este groaznic, tribunele stau să cadă, iar apa caldă nu mai curge la vestiare de ceva vreme. Gică Popescu a spus că este foarte dezamăgit de starea în care a ajuns stadionul pe care s-a lansat (...)
[Libertatea]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Euro se apropie periculos de pragul de 5 lei. Analiză Reuters: Analiştii se aşteaptă la deprecierea cu 1,5% a monedei naționale în 2020
Îngrijorările privind depreciere tot mai accentuată a monedei naționale continuă se se mențină și pentru anul următor. După ce leul a atins valori record în raport cu moneda euro la finalula acestui an,...
[B1 Tv]
05/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Summitul NATO: când „morții cerebrali” se întâlnesc cu „rău-platnicii” (VIDEO)
Tensiunile între unii din aliați la summitul NATO de la Londra, încheiat miercuri, sunt atât de mari, încât gazda, premierul britanic Boris Johnson, și-a început discursul de inaugurare insistând pe aceea că “e foarte important ca Alianța să rămână unită”.  “Mai multe, mult mai multe ne unesc decât ne despart”, a spus Johnson. Ca imediat după aceea, președintele...
[Radio Europa Liberă]
04/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Curs valutar 4 decembrie 2019 | Leul continuă aprecierea faţă de principalele valute. Unde găsești cel mai bun curs
Banca Naţională a României (BNR) a afişat miercuri, 4 decembrie, un curs de 4,7744 lei pentru un euro, în scădere cu 0,18 bani faţă de cotaţia anterioară, de 4,7762 lei/euro. De asemenea, moneda națională a câştigat teren şi faţă de dolarul american, până la un curs de 4,3117 lei, cu 0,26 bani mai puţin decât (...)
[Libertatea]
04/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


BNR a cheltuit aproape un miliard de euro pentru a proteja leul
BNR a cheltuit pe piețele valutare aproape un miliard de euro pentru a susține cursul de schimb al leului. INCENDIAR! FUEGO A AFLAT TOTUL DESPRE RELAȚIA IRINEI LOGHIN! ASTA LE ÎNTRECE PE TOATE! NIMENI NU SE...
[B1 Tv]
04/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Banca Națională a României a cheltuit mai puţin de un miliard de euro pentru a proteja leul (Bloomberg)
Banca Naţională a României (BNR) a intervenit pe pieţele valutare pentru a susţine cursul de schimb al leului după ce îngrijorările cu privire la efectele creşterii cheltuielilor guvernamentale asupra inflaţiei şi bugetului au dus leul la un minim istoric, transmite agenția Bloomberg, preluată Agerpres. Potrivit unui oficial de la BNR care a dorit să îşi păstreze anonimatul,...
[Radio Europa Liberă]
04/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Curs valutar 3 decembrie 2019 | Leul s-a apreciat și azi în raport cu principalele valute. Unde găsești cel mai bun curs
Leul s-a apreciat și astăzi în raport euro, cu 0,15 de bani, moneda europeană fiind cotată la 4,7762 lei, faţă de 4,7777 lei câte era luni, conform cursului valutar publicat de Banca Națională a României (BNR). Totodată, moneda națională a câştigat teren şi în faţa dolarului american, care a ajuns la 4,3143 (...)
[Libertatea]
03/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Orban spune că leul se depreciază pentru că este luna decembrie, a consumului
Cursul de schimb este determinat de foarte mulți factori, susține premierul Ludovic Orban, care a precizat faptul că ne aflăm în luna decembrie, luna de creștere a consumului. El a mai afirmat că nu sunt motive de îngrijorare.
[HotNews]
03/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Curs valutar BNR 3 decembrie 2019
BNR a publicat astăzi 3 decembrie 2019 cursul valutar pentru principalele monede: euro, dolar, lira sterlină şi franc elveţian.
[Mediafax]
03/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Cât a costat intervenția BNR pentru susținerea leului: rezervele valutare ale băncii centrale au scăzut cu un miliard de euro în noiembrie
Rezervele valutare administrate de către Banca Națională a României (BNR) se ridicau la 33,817 miliarde euro la finele lunii noiembrie, cu 1,09 miliarde euro mai mici decât la finalul lunii octombrie. Scăderea vine în contextul în care leul a fost sub presiune, iar acesta a bifat mai multe recorduri (...)
[Libertatea]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Claudiu Cazacu, analist-şef XTB România: Cursul valutar poate ajunge la 5 lei pentru un euro la jumătatea lui 2020
Cursul valutar poate ajunge la 5 lei pentru un euro la jumătatea lui 2020, consideră Claudiu Cazacu, analist-şef la XTB România.
[Mediafax]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Curs valutar 2 decembrie 2019 | Leul s-a apreciat în raport cu principalele valute. Unde găsești cel mai bun curs
Leul s-a apreciat cu 0,04 de bani în raport euro, moneda europeană fiind cotată la 4,7777 lei, faţă de 4,7781 lei vineri, conform cursului valutar anunțat astăzi de Banca Națională a României (BNR). Totodată, moneda națională a câştigat teren şi în faţa dolarului american, care a ajuns la 4,3378 lei, în (...)
[Libertatea]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Curs valutar BNR 2 decembrie 2019
BNR a publicat astăzi 2 decembrie 2019 cursul valutar pentru principalele monede: euro, dolar, lira sterlină şi franc elveţian.
[Mediafax]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Rezervele valutare BNR au scăzut cu peste 1 miliard de euro pe fondul luptei pentru apărarea leului
Rezervele valutare ale Băncii Naționale a României (BNR) au scăzut cu 1.091 milioane de euro în noiembrie, pe fondul luptei împotriva deprecierii monedei naționale, arată datele publicate luni de BNR. "La 30...
[B1 Tv]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


„Bătălia” pentru leu a afectat rezervele valutare ale BNR
Rezervele valutare ale Băncii Naţionale a României (BNR) au scăzut cu 1.091 milioane de euro în noiembrie, pe fondul luptei împotriva deprecierii monedei naţionale, arată datele publicate luni de BNR.
[Mediafax]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Rezervele valutare BNR au scăzut cu peste 1 miliard de euro pe fondul luptei pentru apărarea leului
Rezervele valutare ale Băncii Naționale a României (BNR) au scăzut cu 1.091 milioane de euro în noiembrie, pe fondul luptei împotriva deprecierii monedei naționale, arată datele publicate luni de BNR.
[Digi24]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


PSD, bilanţul lunii de guvernare PNL: Au ajuns la 4,4% deficit şi anunţă 3,5% pentru 2020. Cursul valutar atinge record după record
Social-democraţii au făcut bilanţul primei luni de guvernare a PNL în care liberalii au ajuns la 4,4% deficit bugetar, după prima rectificare bugetară, iar pentru anul următor deficitul va fi de 3,5%, peste ţinta asumată.
[Gândul]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Un audit al Comisiei Europene a confirmat că premierul Cehiei, Andrej Babiš, se află într-un conflict de interese
Un audit al Comisiei Europene a confirmat că premierul Cehiei, Andrej Babiš, se află într-un conflict de interese din cauza fostului său imperiu de afaceri, care este administrat acum de fonduri fiduciare, relatează presa cehă. Revista Respekt scrie citând surse informate că rezultatul auditului a fost comunicat vineri autorităților cehe, dar că raportul rămâne confidențial deoarece...
[Radio Europa Liberă]
02/12/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Business report: Isărescu ar fi aruncat în piaţă, într-o zi, jumătate de miliard de euro pentru a proteja leul; Traficul de mărfuri în porturile Constanța și Mangalia a crescut; Autostrada spre Moldova, în aer
Tot mai mulți lideri europeni sunt obsedați de aur. Motivul pentru care își fac rezerve...
Economia germană la final de an: șomaj mai mic ca oricând, probleme mari pentru industria auto...

[HotNews]
30/11/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Isărescu ar fi aruncat în piaţă, într-o zi, jumătate de miliard de euro pentru a proteja leul: Abordarea Guvernului este corectă
Doar într-o singură zi, banca centrală ar fi aruncat în piaţă aproximativ 600 de milioane de euro pentru a întroace din devalorizare moneda naţională, care trecuse pe pieţele din Marea Britanie şi America de 4,8066 lei în cursul zilei-nopţii de 27 spre 28 noiembrie, scrie Economica.net.
[Digi24]
29/11/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Curs valutar 29 noiembrie 2019 | Leul s-a apreciat în raport cu euro, dar pierde teren în faţa dolarului american
Banca Naţională a României (BNR) a afişat vineri, 29 noiembrie, un curs de 4,7781 lei, mai mic cu 0,07 bani faţă de cotaţia de 4,7788 lei pentru un euro, stabilită în şedinţa anterioară. Moneda națională s-a depreciat în raport cu dolarul american, cursul anunţat fiind de 4,3425 lei, în creştere cu 0,31 bani, (...)
[Libertatea]
29/11/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


Curs valutar BNR 29 Noiembrie 2019
BNR a publicat astăzi 29 Noiembrie 2019 cursul valutar pentru principalele monede: euro, dolar, lira sterlină şi franc elveţian.
[Mediafax]
29/11/2019 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY