ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 iulie 2017

 
DOSAR SPECIAL ZIAR.COM
Sfârşitul lumii: 23 august 2013! Profeţie Rasputin sau dezinformare KGB?
Sfârşitul lumii: 23 august 2013! Profeţie Rasputin sau dezinformare KGB?

Pînă acuma totul pare destul de calm!!!
Profeţie a lui Rasputin sau ştire fabricată de KGB?

Noi predictii despre SFÂRȘITUL LUMII, din paginile unui dosar ultrasecret KGB: Pe 23 august 2013, conform (zis) previziunilor făcute de călugărul rus Rasputin.

Conform dosarului KGB: Grigori Rasputin (călugărul nebun, sau călugărul diavolului) a prezis evenimente îngrozitoare pentru viitorul general al Pamântului.

Trimite Email  

Grigori Rasputin ar fi făcut unele predicţii, dintre care unele chiar s-ar fi îndeplinit. Liderii sovietici ar fi ţinut secrete aceste profeţii pentru că Rasputin nu numai că a prezis apariţia comunismului, dar a anunţat şi sfârşitul lui cu destrămarea URSS.

Supranumit "călugărul diavolului", Rasputin a prezis, între altele, că Sfârşitul Lumii va veni la 23 august 2013, relatează luni portalul rus Psyteh. "Cutremurele vor deveni mai frecvente, apa şi pământul se vor deschide şi vor absorbi oameni şi obiecte. Oamenii se vor uita la violenţa de zi cu zi în apropierea casei lor, pentru că omul va deveni din nou fiară şi ca orice animal va ataca sau fi atacat. Aceşti oameni nu vor şti să facă distincţie între bine şi rău" [ZiuaVeche]

Informațiile au fost date publicității după ce, în arhiva KGB, au fost descoperite documente în care ”Călugărul nebun”, așa cum i se spunea lui Rasputin (1869-1916), enunța o serie de întâmplări ” din viitor”. Astfel, el a prezis revoluția bolșevică din 1917, precum și asasinarea țarului Nicolae și a familiei sale. De asemenea, a anticipat dominaţia lui Hitler, prima aselenizare și destrămarea URSS.
Astfel, conform profețiilor lui Rasputin, pe 23 August 2013 ”un foc uriaș va mistui toate vietăţile, iar pe planetă se va așterne o linişte de mormânt", mai spune cercetătorul.
„Este greu de crezut că toate aceste evenimente vor avea loc, dar îngrijorător e faptul că majoritatea lucrurilor anunţate de Rasputin până acum s-au adeverit". [Libertatea]

NOU:
Dr. Emil Străinu, specialistul român în probleme legate de războiul geofizic, spune însă că noua apocalipsă e fabricată. “Într-o discuţie cu specialişti ruşi din zona ştiinţelor nonconvenţionale mi s-a confirmat că ştirea e fabricată în laboratoarele de intoxicare şi dezinformare ale KGB-ului (actualul FSB - n.r.) încă din anii ’90”, ne-a spus generalul. [Libertatea]

Mai mult: APOCALIPSA e mai aproape decât am fi crezut? NOI PREDICȚII despre SFÂRȘITUL LUMII

Cititi deasemenea:

Părintele Iustin, profetie înspăimântătoare: "12 luni de liniste, după care vine urgia" Părintele Iustin, profetie înspăimântătoare: "12 luni de liniste, după care vine urgia"

VIDEO:

Rasputin

ULTIMELE STIRI:

Sex. Puțini știu CELE 3 SECRETE despre plăcerile carnale. Merită citit
Credeați că omenirea a devenit mai perversă abia în ultimele secole? Ne pare rău să vă dezamăgim. Oamenii au făcut sex și în antichitate, și în era colonială, și în anii ’50. Și vor continua să o facă până la sfârșitul lumii.
[Evenimentul Zilei]
18/07/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


A început sfârşitul lumii! Dovezi clare, nicio exagerare. Alertă mondială şi detalii de ultimă oră
A șasea mare extincție se pare că a început mai devreme decât ar fi sperat specialiștii cu o ”anihilare biologică” a faunei. Mai mult de 30% dintre animalele vertebrate, pești, păsări, amfibieni, reptile și mamifere au început să-și reducă numărul, ne spun statisticile care măsoară ultimele tendințe.
[Evenimentul Zilei]
12/07/2017 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
 DOSARE SPECIALE
Tenis, ultimele știri
Tenis, ultimele știri


| RSS | Stabiliti un link |
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora
Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2017 - DIRECTWAY