ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iulie 2024

 
 

Business Magazin
[4/07/2024]

 
Fondurile de pensii private au vândut în luna mai acţiuni Banca Transilvania de 100 mil. lei pentru că investiţia a ajuns prea mare în portofoliile lor. „În mod clar nu sunt ultimele vânzări la TLV“
     
Fondurile de pensii private au vândut în luna mai acţiuni Banca Transilvania de 100 mil. lei pentru că investiţia a ajuns prea mare în portofoliile lor. „În mod clar nu sunt ultimele vânzări la TLV“

Aripi, BCR Pensii, BRD Pensii şi Metropolitan Life Pensii Private sunt fondurile de pensii private Pilon II care în luna mai au vândut circa 3,4 milioane de acţiuni Banca Transilvania (TLV) în contextul în care investiţia la acest emitent apropia sau depăşea limita maximă de 5% din activ.

cititi articolul complet în Business Magazin


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Business Magazin
 
ELCEN, principalul furnizor de energie termică al Capitalei, semnează un memorandum de înţelegere cu americanii de (...)
ELCEN, principalul furnizor de energie termică al Capitalei, semnează un memorandum de înţelegere cu americanii de la Sage Geosystems privind utilizarea resurselor geotermale în sistemul de (...)
Bogdan Maioreanu, analist eToro: Pana informatică generată de Crowdstrike creează oportunităţi pentru alte (...)
Bogdan Maioreanu, analist eToro: Pana informatică generată de Crowdstrike creează oportunităţi pentru alte companii de securitate cibernetică
Alina Dimitriu, partener, liderul departamentului de audit şi servicii conexe, EY România: „Auditul a fost iniţial (...)
Alina Dimitriu, partener, liderul departamentului de audit şi servicii conexe, EY România: „Auditul a fost iniţial o alegere mai mult sau mai puţin întâmplătoare”
Dacă un oraş este prietenos cu copiii, este bun pentru toată lumea: cum vrea o capitală europeană să pună în (...)
Dacă un oraş este prietenos cu copiii, este bun pentru toată lumea: cum vrea o capitală europeană să pună în centrul strategiei de dezvoltare copiii şi familiile
Un vis, un han, un altfel de festival
Un vis, un han, un altfel de festival
Cosmin Călin, Banca Transilvania: Creditarea corporate şi-ar putea relua creşterea începând cu T4/2024, (...)
Cosmin Călin, Banca Transilvania: Creditarea corporate şi-ar putea relua creşterea începând cu T4/2024, impulsionată de investiţiile în proiectele de infrastructură, mai ales de cele din (...)
Platforma George, creată de Erste în urmă cu 12 ani, a ajuns la 10 milioane de utilizatori în cele şase ţări unde (...)
Platforma George, creată de Erste în urmă cu 12 ani, a ajuns la 10 milioane de utilizatori în cele şase ţări unde este disponibilă, un sfert dintre aceştia fiind din România, unde grupul (...)
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY