ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iulie 2024

 
 

HotNews
[19/06/2024]

 
Cum a câștigat licitația pentru serviciile de pază ale Consiliului Județean Călărași o firmă de croitorie fără licență și fără angajați. Președintele CJ Vasile Iliuță: „Bravo lor! Băieți deștepți”
     
Cum a câștigat licitația pentru serviciile de pază ale Consiliului Județean Călărași o firmă de croitorie fără licență și fără angajați. Președintele CJ Vasile Iliuță: „Bravo lor! Băieți deștepți”

O firmă de confecții s-a reprofilat peste noapte și a câștigat, în urmă cu patru ani, licitația pentru serviciile de pază ale Consiliului Județean Călărași și a instituțiilor subordonate – inclusiv una militară! Sunt date din dosarul de corupție al șefului CJ Călărași, trimis azi în judecată de procurorii DNA, pentru abuz în serviciu. Vasile Iliuţă (PSD) a obţinut un nou mandat la alegerile din 9 iunie, cu aproape 50% din voturile exprimate, însă a rămas cu probleme penale din precedentul. Acesta este acuzat de DNA că a favorizat o firmă să câștige serviciile de pază pentru instituțiile din subordine, deși nu îndeplinea condițiile minimale. Alături de Iliuță au fost trimiși în judecată mai mulți angajați ai CJ Călărași, printre care vicepreședintele instituției, Mihăiță Constantin Beștea și Aurel Paraschiv, secretarul general al județului. HotNews.ro a obținut rechizitoriul în acest caz și prezintă detaliile din ancheta procurorilor DNA. Consiliul Județean Călărași avea asigurate serviciile de pază de mai mulți ani de către o societate de profil, SC Protector Guard Star SRL, licențiată și autorizată să asigure și pază înarmată. O condiție obligatorie, având în vedere că printre instituțiile pentru care se contractau serviciile se număra și o instituție militară, Cercul Militar Călărași. Din 2016, firma care asigura serviciile de pază pentru CJ Călărași și instituțiile din subordine a fost Protector Guard. Contractele se încheiau anual după ce se aproba bugetul județului și se organiza o nouă licitație. La sfârșitul anului 2020 însă, CJ Călărași nu a mai înștiințat societatea de pază despre prelungirea contractului. A publicat un anunț de achiziție a serviciilor de pază chiar în ajunul Crăciunului. Două firme s-au înscris la licitație, potrivit (...)

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din HotNews
 
A murit „Baby”, puiul de delfin născut în captivitate la Delfinariul Constanţa
Puiul de delfin născut în captivitate la Delfinariul Constanţa a murit subit, iar specialiştii (...)
SuperLiga: Remiză albă între Oțelul și Farul
Oțelul Galați și Farul Constanța au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al etapei a doua din (...)
Marea Britanie a testat în premieră laserul antidronă al companiei Raytheon
Armata britanică a efectuat primul său test cu arma laser antidronă fabricată de compania (...)
Un român va fi unul dintre actorii principali la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice
Veste excelentă cu doar câteva zile înainte de startul Jocurilor Olimpice. Un român va avea (...)
Uciderea unui urs care a atacat un turist, în Italia, oprită în instanță după ce activiştii au spus că acesta poate fi transferat în România
Activişti pentru drepturile animalelor au reuşit să obţină în instanţă oprirea aplicării unui (...)
Salvamont intervine în sprjinul unui grup de adulţi şi copii, care nu sunt echipați corespunzător, în Munţii Făgăraş
Salvamont Sibiu intervine, luni seară, în sprjinul unui grup de şapte adulţi şi doi copii care (...)
Cum încurcă Untold fotbalul din România
Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, se va desfășura pe Cluj (...)
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY