ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iulie 2024

 
 

PRESA ALTERNATIVA

|ActiveNews
[6/06/2024]

 
Comuniștii soroșiști de la PressHub, dezbatere electorală cu iz separatist: ”De ce este important Parlamentul European pentru Banat”. Cum a făcut față eurocandidatul AUR, profesorul Avram Fițiu - VIDEO
     
Comuniștii soroșiști de la PressHub, dezbatere electorală cu iz separatist: ”De ce este important Parlamentul European pentru Banat”. Cum a făcut față eurocandidatul AUR, profesorul Avram Fițiu - VIDEO

PressHub este un nod din Rețeaua de propagandă și dezinformare Soros, coordonat de Freedom House România, unde moașă comunală este celebra amică de nudi-bar a Monicăi Macovei, Cristina Guseth, personajul pe care însuși Dacian Cioloș a fost nevoit să-l retragă de la propunerea de ministru al (...)

cititi articolul complet în |ActiveNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din |ActiveNews
 
Sfântul Mărturisitor Ilie Lăcătușu, rugăciune pentru România: ”Îndură-Te, Doamne, de țara noastră și neamul nostru și ajută să-și găsească calea cea dreaptă!”
Părintele mărturisitor Ilie Lăcătușu, pătimitor al închisorilor comuniste, care a trecut la (...)
Irina Petra Stroe: Mărturisitorul ILIE LĂCĂTUȘU, Sfântul cu moaștele întregi din România, asemenea Sfântului Ioan Iacob Hozevitul (22 iulie). MĂRTURIA PĂRINTELUI JUSTIN și minunata descoperire a (...)
„Cine știe cîte sute sau mii de trupuri ucise în chinuri se vor fi sfințit din voia Domnului, (...)
Povestea talentatului tânăr Cristian Leana, cunoscut și ca Domnu' Puzzle, pasionat de rezolvarea cubului Rubik – Cum a câștigat cecul de 120.000 de euro la “Romanii au Talent” și CARTEA LUI - VIDEO
Tânărul Cristian Leana, cunoscut și ca Domnu' Puzzle, pasionat de rezolvarea cubului Rubik, a (...)
Dr. Michael Yeadon: Nu a existat nicio pandemie, ci doar un ”atac letal planificat asupra civililor, îndelung coordonat de la nivel supranațional”. ”Lipsesc dovezile privind existența Covid și a (...)
Alăturându-se mai multor oameni de știință, Dr. Michael Yeadon susține că virusul COVID-19 și (...)
Aromânii: creatorii de cultură din Europa Centrală – Cum au finanțat aromânii celebra bibliotecă de la Buda și cum au lucrat la ridicarea nației române, prin școală și biserică. Emisiuni cu (...)
Oferim cititorilor Active News doua emisiuni care prezintă informații valoroase din istoria (...)
Luminița Arhire: ”CU URSULA NOASTRĂ-N FRUNTE / VOM AVEA SUCCESURI MULTE!”
Dragi compatrioți, eu cred că vedeta festivalului de lustruit artizanal Ursule a fost, pe data (...)
Răzvan Ioan Boanchiș: Un fotbalist al lui nu joacă și Rednic a spus: „i-a ieșit ceva la inimă și i s-a făcut un control suplimentar. S-ar putea să fie ceva legat de vaccinul ăla faimos, cu care (...)
Deci oengiștii au făcut mai multe victime decât au fost la Colectiv, dar pe tema Colectiv (...)
[Toate articolele din: |ActiveNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY