ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 mai 2024

 
 

Suceava News
[23/04/2024]

 
Primarul de Câmpulung Moldovenesc se prezintă la startul campaniei electorale cu 29 de proiecte în valoare de 100 de milioane de euro
     
Primarul de Câmpulung Moldovenesc se prezintă la startul campaniei electorale cu 29 de proiecte în valoare de 100 de milioane de euro

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat. Totodată el a depus și lista de consilieri loccali ai PNL Câmpulung Moldovenesc.  ”Cu 29 de proiecte în curs de implementare finanțate prin PNRR, POR, POIM, Programul ”Anghel Saligny, Compania Națională de Investiții, etc. am demonstrat că împreună putem transforma viziunea […] Primarul de Câmpulung Moldovenesc se prezintă la startul campaniei electorale cu 29 de proiecte în valoare de 100 de milioane de euro first appeared on Suceava News Online.

cititi articolul complet în Suceava News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Suceava News
 
Gheorghe Flutur despre candidatul PNL la Primăria Ilișești: ”Primarul Dirțu este și electrician, și instalator, și om care se urcă pe utilaj, dar are și foarte multe proiecte administrative”
Președintele PNL, Gheorghe Flutur, a participat la lansarea candidatului liberal Gheorghe (...)
Gheorghe Șoldan de la Grănicești: „Este remarcabil să vedem cât de mult poate progresa o comunitate sub conducerea unui primar dedicat și gospodar, așa cum este Gheorghe Nuțu”
Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a participat, (...)
Expoziția Atelierului de pictură icoană în manieră bizantină la Muzeul Național al Bucovinei
Muzeul Național al  Bucovinei vă invită, în perioada 19 – 30 mai 2024, să vizitați Expoziția (...)
Gheorghe Flutur i-a lansat spre victorie pe primarii comunelor Comănești și Cacica (foto)
Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte PNL și președintele Consiliului Județean Suceava, a (...)
Dramaturgul Matei Vișniec a primit Premiul “Gheorghe Crăciun” pentru Opera Omnia. ”Acest premiu aș vrea să-l pun la temelia acestui teatru din Suceava care este bijuteria sufletului meu”
Cunoscutul dramaturg rădăuțean Matei Vișniec, mentorul teatrului sucevean care îi poartă (...)
George Șoldan întâlnire electorală la Dornești sub cerul liber. ”Căminul cultural este în renovare din 2016. Aceasta este realitatea unei administrații locale care, de 20 de ani, nu a reușit să (...)
Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, deputatul George Șoldan, a avut astăzi o (...)
Deputatul Gheorghiu, apel public la funcționarii din instituțiile statului să nu comită fapte de abuz în serviciu, în interesul candidatului sau al partidului care i-a susținut sau numit
Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a remis un comunicat de presă în care face un apel (...)
[Toate articolele din: Suceava News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY