ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 mai 2024

 
 

Suceava News
[11/04/2024]

 
Rihanna și-a bătut joc de religia catolică! Îmbrăcată în călugăriță, și-a arătat sânii, spre șocul tuturor: “Așa ceva e lipsit de respect”
     
Rihanna și-a bătut joc de religia catolică! Îmbrăcată în călugăriță, și-a arătat sânii, spre șocul tuturor: “Așa ceva e lipsit de respect”

Rihanna, cunoscută pentru personalitatea ei nonconformistă și pentru abilitatea de a șoca publicul cu aparițiile sale, a provocat un val de controverse în lumea modei după ce s-a fotografiat într-o ținută controversată care a fost percepută ca o lipsă de respect față de religia catolică, notează click.ro. În cadrul unui shooting recent, Rihanna s-a îmbrăcat […] Rihanna și-a bătut joc de religia catolică! Îmbrăcată în călugăriță, și-a arătat sânii, spre șocul tuturor: “Așa ceva e lipsit de respect” first appeared on Suceava News Online.

cititi articolul complet în Suceava News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Suceava News
 
Descoperă ce lecții de educație se aplicau în timpurile vechi
Tehnologia și schimbări rapide pot crea dificultăți în a găsi echilibrul între tradiție și (...)
PSD a găsit la Vatra Moldoviței un candidat pus pe fapte mari. Șoldan: ”Anghel vrea să le ofere consătenilor plecați în străinătate un motiv real să se întoarcă, iar celor rămași sprijin pentru (...)
Îi sperie gândul că vor pierde!  Altfel nu pot să-mi explic de ce ai pune lacătul pe căminul (...)
Flutur îi asigură pe locuitorii din Bunești că va fi alături de viitorul primar liberal Cezar Ciornei pentru dezvoltarea acestei comune
Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur și deputatul liberal Bogdan Gheorghiu au participat (...)
În Liteni se va construi o creșă cu 40 de locuri. Primarul Tomiță Onisii: „Această creșă va reprezenta completarea a tot ceea ce primăria a făcut în domeniul educației”
Primarul din Liteni, Tomiță Onisii, a anunțat că CNI a inițiat licitația pentru construcția (...)
O gospodărie din Zvoriștea a fost distrusă într-un incendiu izbucnit în urma unui scurtcircuit (FOTO)
Vineri, în jurul orei 17:00, pompierii militari suceveni, împreună cu lucrătorii SVSU (...)
Liberalul Bogdan Gheorghiu: Programul de guvernare al PSD poate fi scenariul unui film cu titlul „Dictatură controlată”, în care Gheorghe Șoldan va juca personaj principal
Deputatul PSD de Suceava, Bogdan Gheorghiu, consideră că programul de guvernare al PSD poate (...)
Gheorghe Șoldan după o întâlnire electorală cu cetățenii din cartierul Zamca: „Municipiul Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu”
Candidatul PSD Suceava pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, deputatul (...)
[Toate articolele din: Suceava News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY