ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 mai 2024

 
 

GiurgiuPeSurse
[26/03/2024]

 
Implicarea, seriozitatea şi realizările îşi spun cuvântul! Primarul comunei Băneasa, Rotaru Ion Viorel, creditat cu un procent de 90% la alegerile din 9 iunie
     
Implicarea, seriozitatea şi realizările îşi spun cuvântul! Primarul comunei Băneasa, Rotaru Ion Viorel, creditat cu un procent de 90% la alegerile din 9 iunie

În comuna Băneasa a fost efectuat un sondaj de opinie privind candidaţii la funcţia de primar al comunei la alegerile locale din data de 09 iunie 2024. Implicarea, seriozitatea şi realizările din mandatul 2020-2024, precum şi schimbarea în bine a localităţii Băneasa din 2012 şi până în prezent, îşi spun cuvântul. Rotaru Ion Viorel, primarul comunei Băneasa, este creditat cu un procent de 90%. Având în vedere că înaintea alegerilor din 2020 a fost efectuat un sondaj de opinie şi rezultatul acestuia a fost de 87% pentru Rotaru Ion Viorel, iar rezultatul alegerilor locale din 27 septembrie 2020 a fost de 87,75% pentru acesta, ne oferă certitudinea că aceasta este realitatea din comuna Băneasa. Vă rugăm să accesaţi link-ul cu articolul din data de 03 august 2020: https://www.giurgiuveanul.ro/stiri/sondaj-confirmat-la-baneasa-viorel-rotaru-a-obtinut-un-nou-mandat-de-primar-cu-8775/ În cadrul sondajului au mai fost supuşi măsurătorii sociologice: din partea partidului AUR – Stan Tiberiu, care a obţinut un procent de 6%, acest rezultat fiind considerat un scor mare ţinând cont şi de notorietatea pe care i-o conferă candidatura din partea partidului AUR, următorul clasat a fost Martin Virgil Marian, candidat din partea PSD, cu un procent de 4% din intenţia de vot. Acest rezultat este un rezultat firesc având în vedere oamenii de care este înconjoarat, modul cum a părăsit funcţia de demnitate publică de viceprimar, precum şi dorinţa acestuia de înavuţire. Urăm primarului comunei Băneasa success în implementarea în mandatul următor a unor proiecte importante pentru dezvoltare a comunei precum: – “Construire şi dotare corp nou şcoală, prin desfiinţare corp C1- Scoala gimnazială nr. 1 Marin M. Ticulescu, comuna Băneasa, judeţul Giurgiu”” – proiect finanţat prin fonduri (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse
 
Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu: Împreună putem construi un oraș mai bun!
Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, a avut vineri, (...)
Echipa PSD Giurgiu, discuţii cu oamenii din Grădinari şi Călugăreni
Echipa de campanie a PSD Giurgiu s-a deplasat, joi, 23 mai, în Grădinari, acolo unde (...)
Senatorul Toma Petcu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Giurgiu: Împreună, avem oportunitatea nu doar de a alege, ci de a modela viitorul județului nostru!
Joi, 23 mai, în calitate de candidat al Partidului Național Liberal pentru președinția (...)
Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, continuă seria întâlnirilor cu giurgiuvenii
Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, a continuat (...)
Adrian Anghelescu, candidatul PNL pentru al doilea mandat la Primăria Giurgiu, a susţinut astăzi o conferinţă de presă
Alături de senatorul Toma Petcu, candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (...)
Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu: Actuala conducere a primăriei Giurgiu nu vrea sau nu ştie cum să rezolve problema câinilor fără stăpân!
Gestionarea problemei câinilor fără stăpân şi lipsa locurilor de joacă în municipiul Giurgiu, (...)
Adriana Georgiana Mihalache, candidat PUSL Giurgiu pentru funcţia de primar al comunei Comana: Doar împreună putem să reușim!
” Stimați cetățeni! Eu sunt Adriana Georgiana Mihalache, am 26 ani, sunt născută intr-o (...)
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY