ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 ianuarie 2023

 
 

ProSport
[24/01/2023]

 
Pericol pentru FCSB! Rapid poate să îi ia fața echipei lui Gigi Becali. „I-au călcat în picioare pe cei de la Sepsi!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE
     
Pericol pentru FCSB! Rapid poate să îi ia fața echipei lui Gigi Becali. „I-au călcat în picioare pe cei de la Sepsi!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

Rapid a început tare anul 2023, iar Dinu Gheorghe ste de părere că modul în care a arătat echipa lui Adi Mutu la meciul cu Sepsi OSK ar trebui să o sperie pe FCSB. Pericol […] Pericol pentru FCSB! Rapid poate să îi ia fața echipei lui Gigi Becali. „I-au călcat în picioare pe cei de la Sepsi!” | (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):



Trimite Email  
 
Alte articole din ProSport
 
MM Stoica, ironie dură la adresa arbitrajului după o nouă fază controversată în U Cluj – Rapid: „VAR-ul nu intervine pe (...)
MM Stoica, ironie dură la adresa arbitrajului după o nouă fază controversată în U Cluj – Rapid: „VAR-ul nu intervine pe noroi!”
MM Stoica a lansat o ironie dură la adresa arbitrajului, după o nouă fază controversată în meciul (...)
Jucătorul care l-a acuzat pe Dănuț Lupu că l-a agresat, dialog în direct cu antrenorul care l-a dat afară: „A exagerat!” (...)
Jucătorul care l-a acuzat pe Dănuț Lupu că l-a agresat, dialog în direct cu antrenorul care l-a dat afară: „A exagerat!” / „Domn’ profesor, eu nu aveam nevoie de asta!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport (...)
La CS Dinamo s-a iscat un scandal de zile mari, după ce Adrian Dorobanțu, atacantul în vârstă de (...)
Se destramă FRF?! Răzvan Burleanu s-a întors împotriva omului său de încredere: „Mihai Stoichiță a greșit! Va fi (...)
Se destramă FRF?! Răzvan Burleanu s-a întors împotriva omului său de încredere: „Mihai Stoichiță a greșit! Va fi sancționat”
Răzvan Burleanu a dezvăluit că Mihai Stoichiță a încălcat regulamentul de ordine interioară al FRF și (...)
Acuzații grave la CS Dinamo! Dănuț Lupu ar lua banii din amenzi: „Venea și spunea: «Strângeți-i și mi-i aduceți sus»!” (...)
Acuzații grave la CS Dinamo! Dănuț Lupu ar lua banii din amenzi: „Venea și spunea: «Strângeți-i și mi-i aduceți sus»!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live
La CS Dinamo s-a iscat un scandal de zile mari, după ce Adrian Dorobanțu, atacantul în vârstă de (...)
Dialog uluitor, în direct, între Dănuț Lupu și Emilian Hulubei, președintele AFAN, după scandalul de la CS Dinamo: (...)
Dialog uluitor, în direct, între Dănuț Lupu și Emilian Hulubei, președintele AFAN, după scandalul de la CS Dinamo: „Poliția va stabili dacă a fost violență! Sunteți prost informat / Dacă umblă cu (...)
Dănuț Lupu și Emilian Hulubei, președintele AFAN, au purtat un dialog uluitor în direct la (...)
Dialog încins în direct între Dănuț Lupu și jucătorul pe care l-a bruscat în vestiar: „Dacă te loveam, erai și acum în (...)
Dialog încins în direct între Dănuț Lupu și jucătorul pe care l-a bruscat în vestiar: „Dacă te loveam, erai și acum în vestiar!” / „Am martori!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport (...)
La CS Dinamo s-a iscat un scandal de zile mari, după ce Adrian Dorobanțu, atacantul în vârstă de (...)
ProSport News | Lovitură pentru Gigi Becali! Ce se întâmplă cu transferul lui Juan Bauza de la Craiova la FCSB. (...)
ProSport News | Lovitură pentru Gigi Becali! Ce se întâmplă cu transferul lui Juan Bauza de la Craiova la FCSB. Cele mai importante știri ale zilei | (...)
ProSport News îți prezintă cele mai importante informații ale zilei, din sport! Te ținem la curent (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY