ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 ianuarie 2023

 
 

Unirea
[29/11/2022]

 
Lucrările pe lotul de mobilitate din Alba Iulia nu vor afecta locurile de parcare rezidențiale: Se va diminua însă numărul de parcări publice
     
Lucrările pe lotul de mobilitate din Alba Iulia nu vor afecta locurile de parcare rezidențiale: Se va diminua însă numărul de parcări publice

Lucrările pe lotul de mobilitate din Alba Iulia nu vor afecta locurile de parcare rezidențiale: Se va diminua însă numărul de parcări publice Lucrările pe lotul de mobilitate din Alba Iulia nu vor afecta locurile de parcare rezidențiale: Se va diminua însă numărul de parcări publice De aproximativ două (...)

cititi articolul complet în Unirea


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Unirea
 
Cardul de sănătate 2023: Ce se întâmplă cu românii care au documentul cu termenul de valabilitate expirat
Cardul de sănătate 2023: Ce se întâmplă cu românii care au documentul cu termenul de valabilitate (...)
Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – orașul Zlatna anunță începerea proiectului „Construire pistă pentru biciclete, sector Stadion-Pârâu Gruiului, în oraș (...)
Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – orașul Zlatna anunță (...)
CONCURS pentru postul de inspector de specialitate, în cadrul Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local Aiud: CONDIȚII de participare și CALENDAR
CONCURS pentru postul de inspector de specialitate, în cadrul Serviciului Public Administrația (...)
Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – orașul Zlatna anunță începerea proiectului „Implementare sistem inteligent de management urban în oraș Zlatna, județ (...)
Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – orașul Zlatna anunță (...)
Primul sportiv dopat în Alba: baschetbalista Diana Ignat-Kleemann! Substanța: ostarină, la fel ca floretista Maria Boldor!
Primul sportiv dopat în Alba: baschetbalista Diana Ignat-Kleemann! Substanța: ostarină, la fel ca (...)
Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – orașul Zlatna anunță începerea proiectului ”Lucrări de intervenție în vederea creșterii eficienței energetice a clădirii Asociației de (...)
Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – orașul Zlatna anunță (...)
Economie Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – orașul Zlatna anunță începerea proiectului „Lucrări de intervenție în vederea creșterii eficienței energetice a blocului nr. (...)
Economie Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – orașul Zlatna (...)
[Toate articolele din: Unirea +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY