ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 ianuarie 2023

 
 

Radio Crazy
[28/11/2022]

 
Edward Sanda, Cleopatra Stratan, Codruța Filip și Valentin Sanfira au pregătit un altfel de colind: Moșule de unde ai bani?
     
Edward Sanda, Cleopatra Stratan, Codruța Filip și Valentin Sanfira au pregătit un altfel de colind: Moșule de unde ai bani?

Au mai rămas 28 de zile până la cea mai așteptată sărbătoare a anului, unde mirosul cozonacului și a vinului fiert inundă casele oamenilor. Crăciunul este despre bucurie, timp petrecut alături de cei dragi, dar și despre a dărui, iar acum, cei patru artiști au pregătit un colind special pentru toți cei care se lasă purtați de magia sărbătorilor. Compus de către Edward Sanda alături de Cleopatra Stratan, Codruța Filip și Valentin Sanfira, „Moșule de unde ai bani?” este despre iubire, prietenie, dar și despre bătrânul Moș Crăciun care nu uită în niciun an să ofere tot ce are mai bun și mai frumos. „Am scris acest colind în timpul unei sesiuni la care am participat atât eu, cât și Edi, Codruța și Vali. Ideea de bază a piesei a pornit chiar de la Vali, iar nouă ne-a plăcut și de aici am dezvoltat și a ieșit acest cântec fain. Ne-am dorit să iasă un proiect super optimist și să transmitem o stare foarte bună prin el. Ne-am distrat foarte mult, atât la studio când am înregistrat «Moșule de unde ai bani?», cât și la filmări, unde am râs în hohote. Vrem să le mulțumim foarte mult celor de la Dulcinella, care ne-au îndulcit videoclipul și filmările, dar și lui Silviu, care a ecranizat atât de frumos povestea noastră”,  spune Cleopatra despre colaborarea cu cei trei artiști. „Piesa asta de Crăciun a fost făcută foarte rapid, în două zile. Vali a fost cel care a venit cu ideea pentru «Moșule, de unde ai bani?» și să facem un colind mai funny, După ne-am întâlnit la studio unde fiecare a venit cu câte o idee și așa s-a construit. Și mai mult decât atât, am îmbinat și două stiluri muzicale, pop și folclor, pentru ca Vali să-și păstreze amprenta. Clipul l-am filmat într-o noapte cu Silviu Mîndroc. Totul s-a întâmplat foarte repede, iar piesa se bucură de un feedback foarte bun din partea oamenilor”, povestește Edward Sanda. Edward Sanda a debutat cu piesa și (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Radio Crazy
 
Eva Timush colaborează cu Ilkan Gunuc și Romanian House Mafia pentru Bad For You
Eva Timush își face din nou apariția cu o piesă cu un sound electric, în colaborare cu DJ-ul și (...)
Parcursul unui hit. Piesa Feelin’ Down primește un lyrics video pe măsură
Lansată pe platformele digitale în urmă cu doar câteva zile, „Feelin’ Down”, o colaborare între (...)
AVA lansează Lanțuri grele
AVA lansează „Lanțuri grele”, o piesă despre iubire și dorința de a merge mai departe. O metaforă a (...)
Luis Gabriel dă lovitura din nou cu Florile Mele (Răspuns)
Încă de la începutul anului talentatul solist Luis Gabriel dă din nou lovitura împreună cu echipa (...)
Nostalgie, cântecul Angelei Similea, într-un nou remake marca LIA
Lasă-te cuprins de hiturile anilor 80 cu remixul pentru piesa „Nostalgie”, un remake făcut de LIA (...)
Havana și Lidia Buble colaborează în premieră pentru o piesă în limba franceză: Tatoué
Anul 2023 începe cu surprize și cu o colaborare muzicală deosebită. Havana și Lidia Buble fac (...)
Melisa și Serena lansează Birman, o piesă despre pasiune și dorință
Birman, prima colaborare dintre Melisa și Serena, este cântecul perfect pentru un februarie al (...)
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY