ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 decembrie 2022

 
 

Radio Crazy
[24/11/2022]

 
Ce motive își dau Amna și Dorian Popa să meargă înainte! Ce a învățat artista de la celebrul vlogger! Suntem cuplul industriei muzicale în România!
     
Ce motive își dau Amna și Dorian Popa să meargă înainte! Ce a învățat artista de la celebrul vlogger! Suntem cuplul industriei muzicale în România!

Amna și Dorian Popa au câteva colaborări de succes și se completează atât de bine artistic vorbind încât au decis că este momentul să își bucure fanii cu o nouă producție muzicală care îi are protagoniști pe amândoi. “Motivul meu” este noul single al celor doi artiști care se anunță a fi un real succes pentru că atunci când spui Dorian Popa nu poți să te gândești decât la topul clasamentului. În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus de a da Play! Și pentru ca succesul să fie garantat, Amna a contribuit și ea la muzică și textul noii piese, alături de Robert Toma și Alex Parker. Astfel, după “Banii”, “Cealaltă ea”, “Nu poți să mă uiți”, “Pare rău, pare bine”, a venit un single proaspăt și cald, “Motivul meu”, de care atât Amna cât și Dorian Popa nu pot fi decât încântați! “Mai presus de orice sunt încântat de încă o colaborare alături de buna mea prietenă Amna, pentru că toate colaborările de până acum au fost mai mult sau mai puțin catalogate ca fiind un succes, ceea ce înseamnă că oamenilor le place combinația noastră de voci. Într-adevăr, sunt două voci care se armonizează foarte frumos! În altă ordine de idei, Amna este un om extraordinar și întotdeauna voi vrea să mă alătur oamenilor. Există un proverb foarte frumos care spune că există lume multă dar oameni puțini și în al treilea rând, și mie mi-a plăcut foarte mult piesa, motiv pentru care am dat curs invitației Amnei și sperăm ca muzica noastră să ajungă la sufletele oamenilor și să le placă, mai înainte de toate! Dacă avem noroc să fie și un super hit, asta numai Doamne-Doamne va decide! Doamne ajută! Să auzim de bine!”, a mărturisit Dorian Popa cu privire la noua colaborare cu Amna. Cât despre Amna, artista este la fel de entuziasmată pentru că atunci când face echipă cu Dorian Popa, se încinge la propriu youtube-ul și vizualizările o iau (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Radio Crazy
 
Ioana Ignat lansează piesa Lângă inima ta
Ioana Ignat pregătește lansarea primului său album și lansează single-ul „Lângă inima ta”, melodie (...)
Oh My: un mix perfect intre pop si dance realizat de patru artisti de top
Combinând acorduri ritmice de chitară și voci puternice cu sintetizatoare care aduc un aer (...)
În prag de Sărbători, AMNA lansează Te-am iubit
AMNA, artista care a cucerit publicul cu piese ce ajung direct la inimă, lansează în prag de (...)
Nicole Cherry x rareș x Bogdan DLP – Te-am Așteptat
O colaborare la care până acum fanii puteau doar visa, Nicole Cherry, rareș și Bogdan DLP s-au (...)
Undo, Robb si K’ali vin inconjurati de fum in piesa Asa-i
Undo, Robb și K’ali aduc o combinație de sound clasic și high la fel de clasic prin intermediul (...)
Colaborarea dintre Zubi si Ashref, Weight, este transpusa acum in imagini
Zubi și Ashref au lansat videoclipul oficial al piesei „Weight”, care a apărut în varianta ei audio (...)
Top 4 piese despre energie pura
Pentru că fiecare săptămână are nevoie de câte un strop de energie, care, în cele din urmă, să (...)
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY