ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 noiembrie 2022

 
 

Business Magazin
[24/11/2022]

 
Revoltă fără precedent la cea mai mare fabrică de iPhone-uri din lume
     
Revoltă fără precedent la cea mai mare fabrică de iPhone-uri din lume

Poliţia chineză a bătut muncitorii care protestau împotriva condiţiilor de muncă şi a salariilor de la cea mai mare fabrică de iPhone-uri, în timp ce cazurile Covid-19 din China au atins un nou record zilnic, a raportat The Guardian.

cititi articolul complet în Business Magazin


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Business Magazin
 
Filip&Company: Sunt manager. Ce ar trebui să ştiu despre ESG? Ce trebuie să facă companiile pentru a respecta (...)
Filip&Company: Sunt manager. Ce ar trebui să ştiu despre ESG? Ce trebuie să facă companiile pentru a respecta reglementările ESG?
Dezastrul FTX se intensifică: Guvernul din Bahamas l-a atacat pe noul şef al companiei pentru declaraţiile făcute în (...)
Dezastrul FTX se intensifică: Guvernul din Bahamas l-a atacat pe noul şef al companiei pentru declaraţiile făcute în cadrul procedurilor de faliment din SUA
Hotelul Radisson Blu Aurum din Braşov, deţinut de doi antreprenori români, mizează pe cifră de afaceri de 6,5 milioane (...)
Hotelul Radisson Blu Aurum din Braşov, deţinut de doi antreprenori români, mizează pe cifră de afaceri de 6,5 milioane euro în 2023, după investiţii de 17 milioane (...)
Italia se confruntă cu o problemă de peste 120 de miliarde de euro pe care nu poate s-o rezolve prea (...)
Italia se confruntă cu o problemă de peste 120 de miliarde de euro pe care nu poate s-o rezolve prea curând
Angela Creţu, CEO al AVON la nivel global: 2023 va fi un an fără precedent, iar a încerca să aplici soluţii sau planuri (...)
Angela Creţu, CEO al AVON la nivel global: 2023 va fi un an fără precedent, iar a încerca să aplici soluţii sau planuri care au funcţionat în crizele anterioare nu va (...)
Ţările baltice, nemiloase cu Rusia şi cu aliaţii acesteia: Lituania a întrerupt colaborarea cu (...)
Ţările baltice, nemiloase cu Rusia şi cu aliaţii acesteia: Lituania a întrerupt colaborarea cu Belarus
Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România: „Dacă Donald Trump ar fi fost preşedinte, n-ar fi fost un război (...)
Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România: „Dacă Donald Trump ar fi fost preşedinte, n-ar fi fost un război în Ucraina. Acest război s-a întâmplat pentru că există percepţia de slăbiciune (...) (...)
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY