ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 decembrie 2022

 
 

Business Magazin
[4/10/2022]

 
Interviu Robert Şova, preşedintele CECCAR. Fraudele din companii fac loc unei noi profesii: expert contabil criminalist. Dacă managementul City Insurance ar fi vrut un astfel de serviciu, nu s-ar fi ajuns aici
     
Interviu Robert Şova, preşedintele CECCAR. Fraudele din companii fac loc unei noi profesii: expert contabil criminalist. Dacă managementul City Insurance ar fi vrut un astfel de serviciu, nu s-ar fi ajuns aici

„Contabilitatea crimi­nalis­tică este contabil­itatea care se ocupă cu asigu­rarea securităţii busi­nes­sului, a patrimoniului businessului, prin activitatea de detecţie, investigaţie şi prevenţie. Ea nu se ocupă cu partea de conformare şi de consiliere“, a spus Robert Şova, preşedintele CECCAR - Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

cititi articolul complet în Business Magazin


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Business Magazin
 
Breşă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse
Breşă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse
Opinie Dragoş Damian, Terapia Cluj: Vicenţiu Ciobanu, Personalitatea anului 2022 în economie
Opinie Dragoş Damian, Terapia Cluj: Vicenţiu Ciobanu, Personalitatea anului 2022 în economie
Harta salariilor din România pe judeţe. Salariile din Capitală au depăşit 1.000 de euro net pe lună, iar cele din Cluj (...)
Harta salariilor din România pe judeţe. Salariile din Capitală au depăşit 1.000 de euro net pe lună, iar cele din Cluj se îndreaptă şi ele spre această medie. Unele judeţe au înregistrat creşteri ale (...)
Capitala şi judeţele Cluj şi Timiş conduc clasamentul celor mai mari salarii medii nete din (...)
Rusia primeşte o nouă lovitură financiară: Elveţia a îngheţat active ruseşti în valoare de aproape 8 miliarde de (...)
Rusia primeşte o nouă lovitură financiară: Elveţia a îngheţat active ruseşti în valoare de aproape 8 miliarde de dolari
La mulţi ani cu România! Un spaniol, un american, un belgian, un turc, un german – toţi îndrăgostiţi de ţara noastră. (...)
La mulţi ani cu România! Un spaniol, un american, un belgian, un turc, un german – toţi îndrăgostiţi de ţara noastră. Sunt şefi de companii care ar putea să locuiască aproape oriunde în lume, dar aleg (...)
La mulţi ani, cu România! Un spaniol, un american, un olandez, un belgian, un turc, un german – toţi îndrăgostiţi de (...)
La mulţi ani, cu România! Un spaniol, un american, un olandez, un belgian, un turc, un german – toţi îndrăgostiţi de ţara noastră. Sunt şefi de companii care ar putea să locuiască aproape oriunde în lume, (...)
Monica Eftimie, Sphera Franchise Group: Dorinţa de a creşte şi de a ajunge cât mai rapid în postura de lider este (...)
Monica Eftimie, Sphera Franchise Group: Dorinţa de a creşte şi de a ajunge cât mai rapid în postura de lider este accentuată de această evoluţie neîncetată a mediului în care (...)
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY