ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 octombrie 2022

 
 

Gândul
[23/09/2022]

 
EXCLUSIV | Un client al Băncii Transilvania a rămas fără 9.000 de lei în cont, pentru plăți făcute din Ucraina, în timp ce el era în România. ”Cum se putea ca într-o zi să fie o tranzacție în București și, la scurt timp, o plată la un POS în (...)
     
EXCLUSIV | Un client al Băncii Transilvania a rămas fără 9.000 de lei în cont, pentru plăți făcute din Ucraina, în timp ce el era în România. ”Cum se putea ca într-o zi să fie o tranzacție în București și, la scurt timp, o plată la un POS în Ucraina?”

Un client al Băncii Transilvania se plimba și făcea cumpărături în București, la sfârșitul lunii iulie, fără să știe că, în același timp, din contul lui au loc două tranzacții suspecte, inițiate în Ucraina. Imediat […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Gândul
 
Tot mai multe femei din Iași vor să fie devină tractoriste, salariile fiind fabuloase. Ce venituri pot fi obținute în (...)
Tot mai multe femei din Iași vor să fie devină tractoriste, salariile fiind fabuloase. Ce venituri pot fi obținute în sezonul agricol
Tot mai multe femei din Iaşi vor să devină tractoriste, chiar dacă este o meserie care poate fi (...)
Motivul incredibil pentru care dispensarul din Roșia Montana a rămas fără curent electric, iar comuna fără iluminat (...)
Motivul incredibil pentru care dispensarul din Roșia Montana a rămas fără curent electric, iar comuna fără iluminat public, deși Primăria are bani pentru facturi
Dispensarul din comuna Roșia Montană, județul Alba, a fost închis pentru că Primăria n-a plătit (...)
Pasagerii unei curse Wizz Air au început să leșine după ce au fost lăsați într-un avion fără aer condiționat, pe (...)
Pasagerii unei curse Wizz Air au început să leșine după ce au fost lăsați într-un avion fără aer condiționat, pe aeroportul din Suceava. Aeronava se defectase
Au fost momente de panică, sâmbătă după-amiază, la bordul unei aeronave Wizz Air, pe Aeroportul (...)
ÎNAPOI ÎN VIITOR | Dragoș Bucurenci, despre a fi persoană LGBT în România: „Este o lecție bună de umilință și smerenie (...)
ÎNAPOI ÎN VIITOR | Dragoș Bucurenci, despre a fi persoană LGBT în România: „Este o lecție bună de umilință și smerenie pe care o primesc, care mă ajută să (...)
Consultantul în comunicare Dragoș Bucurenci a fost invitatul emisiunii „Înapoi în viitor cu Andreea (...)
VIDEO | Motivul pentru care ministrul Mediului, Tanczos Barna, lucrează iarna la doar 15 grade Celsius. Nu are (...)
VIDEO | Motivul pentru care ministrul Mediului, Tanczos Barna, lucrează iarna la doar 15 grade Celsius. Nu are legătură cu economia de energie
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat sâmbătă seara, la un post TV de știri, că iarna în (...)
Cine este Aurel Bălășoiu, deputatul dat afară din PSD după ce a fost implicat într-un scandal sexual cu minori. A studiat (...)
Cine este Aurel Bălășoiu, deputatul dat afară din PSD după ce a fost implicat într-un scandal sexual cu minori. A studiat Teologia, e căsătorit și are un băiat care l-a înlocuit în funcția de primar al (...)
Aurel Bălășoiu s-a născut pe 24 februarie 1960, în comuna Rociu, județul Argeș, România). A condus (...)
Dragoș Bucurenci, la „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”: „Eu n-am avut o copilărie spre care mă întorc cu foarte (...)
Dragoș Bucurenci, la „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”: „Eu n-am avut o copilărie spre care mă întorc cu foarte mare plăcere”. De ce a renunțat la ideea de a deveni preot | (...)
Consultantul în comunicare Dragoș Bucurenci a fost invitatul emisiunii „Înapoi în viitor cu Andreea (...)
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY