ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 octombrie 2022

 
 

GiurgiuPeSurse
[22/09/2022]

 
CJPC Giurgiu, noi controale! Doua unităţi aparținând TOMPARC SRL și PAIN D´OR SERV-PROD SRL au fost închise
     
CJPC Giurgiu, noi controale! Doua unităţi aparținând TOMPARC SRL și PAIN D´OR SERV-PROD SRL au fost închise

În ultima perioadă, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Giurgiu a realizat o serie de acțiuni de control, pentru a verifica modul în care este respectată legislația în vigoare, în domeniul protecției consumatorilor , la diverși operatori economici și ca urmare a unor mesaje transmise în mediul online de la consumatorii giurgiuveni . Astfel, la 5 operatori economici din județul Giurgiu, au fost constatate abateri grave de la legislația privind protecția consumatorilor. Operatorii controlați au fost: PAIN D´OR SERV-PROD SRL / oraș Mihăilești – secție producție lipii libaneze și alte sortimente de panificație TOMPARC SRL / Giurgiu –cofetăria Vanilla DAFAREL PRODIMPEX SRL /com. Călugăreni -fast food MDI 77 COMPANY SRL /GIURGIU – magazin IOANIDIS SRL /GIURGIU -magazin Pentru neregulile constatate, comisarii CJPC Giurgiu au aplicat sancțiuni și măsuri complementare, astfel: 8 amenzi contravenționale, în valoare totală de 95.000 lei 2 avertismente oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare cu datele durabilitatilor minimale depasite și nesigure în valoare de aproximativ 3.330 lei . 2 măsuri de oprire temporară a prestării serviciului 2 propuneri de închidere temporară a unității pentru o perioadă de cel mult 6 luni pentru unitățile aparținând TOMPARC SRL și PAIN D´OR SERV-PROD SRL Neregulile constatate în timpul controalelor, au fost : În secția de producție spații neigienizate,cu pânze de păiajen,tavan și pereți înnegriti de fum, bucăți de faianță spartă /lipsă, utilaje neigienizate ( malaxoare, mașină de modelat, divizor, etc ) cu resturi de aluat întărit,rugină,strat grosier de praf, muște moarte ,mâzgă, instalații electrice deteriorate, aluat protejat cu material textile, neigienizat Utilizarea spațiilor frigorifice neigienizate, cu rugină, grilajele ventilatoarelor cu (...)

cititi articolul complet în GiurgiuPeSurse


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din GiurgiuPeSurse
 
Proiectele majore de infrastructură ale judeţului Giurgiu, în atenţia senatorului PNL Toma Petcu. Viitorul pod peste Dunăre reprezintă o prioritate!
În calitate de președinte al Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Senatul României, (...)
Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Am sărbătorit, astăzi, în avans Ziua Persoanelor Vârstnice, împreună cu peste 160 de pensionari social-democraţi!
Am sărbătorit, astăzi, în avans, Ziua Persoanelor Vârstnice, împreună cu peste 160 de pensionari (...)
Oinacu: Tentativă de viol cu un cuţit, un pix, două coli de hârtie şi o sticlă de spirt. Dilema poliţiştilor: Ce căuta ” Mona” în acest scenariu?!
” Vineri, 23 septembrie, aproximativ la ora 21.45, polițiștii Secției nr.5 – Poliție Rurală Giurgiu (...)
Anunţ de angajare
SC TOTAGRO SRL angajează persoană cu experiență în secretariat, registratură, evidență contabilă (...)
Preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu: Fonduri europene pentru spitale mai sigure în România!
380 de contracte pentru dotarea spitalelor, în valoare totală de 1,1 miliarde de euro, au fost (...)
ÎNSOȚITORII PERSOANELOR CU HANDICAP PRIMESC CARDURILE DE VACANȚĂ PE 2022
Direcția de Asistență Socială Giurgiu informează persoanele care au calitatea de asistent personal, (...)
Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: PSD condamnă votul PNL, AUR și USR prin care se reduce capacitatea de producție a energiei electrice din (...)
Partidul Social Democrat condamnă categoric votul senatorilor PNL, AUR și USR din Comisia (...)
[Toate articolele din: GiurgiuPeSurse +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY