ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 septembrie 2022

 
 

Europa FM
[16/08/2022]

 
Parlamentul Ucrainei a prelungit legea marțială până pe 21 noiembrie. Bărbaţii cu vârste între 18 şi 60 de ani nu pot părăsi țara
     
Parlamentul Ucrainei a prelungit legea marțială până pe 21 noiembrie. Bărbaţii cu vârste între 18 şi 60 de ani nu pot părăsi țara

Măsurile sunt în vigoare de la începutul invaziei ruse. Pe de altă parte, Vladimir Putin a spus luni, din nou, că obiectivul trupelor sale este capturarea completă a regiunii ucrainene Donbas. Noi explozii s-au auzit luni seară în jurul centralei nucleare (...)

cititi articolul complet în Europa FM


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din Europa FM
 
NASA va încerca să devieze traiectoria unui asteroid pentru a vedea cum s-ar putea interveni în cazul unui pericol (...)
NASA va încerca să devieze traiectoria unui asteroid pentru a vedea cum s-ar putea interveni în cazul unui pericol real asupra Terrei
Agenția spațială americană va încerca, luni noapte, să devieze traiectoria unui asteroid cu ajutorul (...)
Rușii continuă să fugă din țară, de teama înrolării. Mulți dintre cei chemați în armată spun că nu se încadrează în (...)
Rușii continuă să fugă din țară, de teama înrolării. Mulți dintre cei chemați în armată spun că nu se încadrează în categoriile menționate de Kremlin
Fuga rușilor, fie prin Georgia, fie prin Finlanda, a continuat în weekend. La granițe s-au format (...)
Maia Sandu: „Luăm în calcul retragerea cetățeniei moldovene pentru cei care luptă de partea agresorului. Există riscul de (...)
Maia Sandu: „Luăm în calcul retragerea cetățeniei moldovene pentru cei care luptă de partea agresorului. Există riscul de mobilizare la război în estul Republicii Moldova” | (...)
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, atrage atenția: există riscul de mobilizare la război (...)
Cine este Giorgia Meloni, prima femeie-premier a Italiei. Eurosceptică declarată, se opune migranților non-europeni și (...)
Cine este Giorgia Meloni, prima femeie-premier a Italiei. Eurosceptică declarată, se opune migranților non-europeni și parteneriatelor minorităților sexuale
Prima femeie-premier din istoria Italiei este o eurosceptică declarată și este o admiratoare a (...)
Emilia Șercan: „Cîmpeanu a plagiat o lucrare care a devenit curs predat studenților de la Universitatea de Științe (...)
Emilia Șercan: „Cîmpeanu a plagiat o lucrare care a devenit curs predat studenților de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București” | (...)
Jurnalista Emilia Șercan formulează noi acuzații la adresa ministrului Educației, acuzații care pun (...)
Dolarul a ajuns la un nou record și a fost cotat de BNR la 5,11 lei
Dolarul a ajuns la un nou record și a fost cotat de BNR la 5,11 lei
Dolarul a depășit un nou record și luni: deja pe piața interbancare moneda europeană a ajuns la 5 (...)
Alte două gropi comune, cu sute de cadavre, au fost descoperite în localitatea Izium din Ucraina
Alte două gropi comune, cu sute de cadavre, au fost descoperite în localitatea Izium din Ucraina
Anunțul a fost făcut de președintele Volodimir Zelenski. Cele două gropi comune descoperite la (...)
[Toate articolele din: Europa FM +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY