ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 9 august 2022

 
 

PRESA ALTERNATIVA

|ActiveNews
[5/08/2022]

 
Al 32-lea mort din anul acesta la Complexul Energetic Oltenia: Ion Gionea, 45 de ani. Luna trecută a murit subit directorul Gabriel Nanu, de 53 de ani. Nanu îl promova pe Dan Vîlceanu care scria că vaccinarea este soluția pentru a scăpa cât mai (...)
     
Al 32-lea mort din anul acesta la Complexul Energetic Oltenia: Ion Gionea, 45 de ani. Luna trecută a murit subit directorul Gabriel Nanu, de 53 de ani. Nanu îl promova pe Dan Vîlceanu care scria că Vaccinarea este soluția pentru a scăpa cât mai repede...

Nou deces subit la C. E. Oltenia, al unui angajat relativ tânăr: „Oamenii mă anunță și mă roagă să fac o postare despre încă un coleg mort din producție. Este cel de-al 32-lea din acest an. Este vorba de Ion Gionea, în vârstă de 45 de ani

cititi articolul complet în |ActiveNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din |ActiveNews
 
9 august: 421 ani de la asasinarea mișelească a lui Mihai Viteazul Întregitorul. Cum și-au dat mâna puterile din Vest și din Est ca să-l ucidă pe Marele Voievod Întregitor. VIDEO: MIHAI VITEAZUL - (...)
Mihai Viteazul sau Mihai Bravu (n. 1558 - d. 9 august 1601, Turda) a fost bănișor de Strehaia, (...)
9 august: Sfântul Apostol Matia; Sfinții 10 Mucenici care au pătimit pentru icoana lui Hristos
Sfântul Apostol Matia era cu neamul din Betleem, din seminția lui Iuda. Tot astăzi, Biserica (...)
MISIUNE IMPOSIBILĂ: Biden și îmbrăcatul singur al unei jachete. FILMAREA ZILEI
Joe Biden, în timp ce se pregătea să plece din Kentucky, a avut nevoie de ajutorul soției sale, (...)
VESTE BUNĂ de la Mitropolia Olteniei: Părintele-martir Gherasim Iscu, starețul de la Tismana pierit la Târgu-Ocna, a fost propus spre canonizare, alături de Cuvioșii Visarion Toia și Ioan de la (...)
Canonizarea Părintelui Gherasim Iscu (foto stânga la o reconstituire a Securității) a fost (...)
VESTE BUNĂ de la Mitropolia Olteniei: Părintele-martir Gherasim Iscu, starețul de la Tismana exterminat la Târgu-Ocna, a fost propus spre canonizare, alături de Cuvioșii Visarion Toia și Ioan de la (...)
Canonizarea Părintelui Gherasim Iscu (foto stânga la o reconstituire a Securității) a fost (...)
Românii din Ucraina și din întreaga lume îl plâng pe poetul unionist Vasile Tărâțeanu, plecat la România Mare din Ceruri. VIDEO cu academicianul de la Cernăuți despre încălcarea drepturilor românilor din (...)
„Bucovina s-a îmbrăcat în doliu. Poetul, publicistul și patriotul român Vasile Tărâțeanu a urcat (...)
Nou deces subit în rândul politicienilor PSD. Viceprimarul de 44 de ani al comunei doljene Grecești, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă după un AVC în timp ce se afla în vacanță în Grecia. ÎN CENTRUL (...)
Viceprimarul comunei doljene Grecești, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în (...)
[Toate articolele din: |ActiveNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY