ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 august 2022

 
 

ProSport
[1/07/2022]

 
Dinamo, pe un butoi cu pulbere de ani de zile! Topul scandalurilor care au dinamitat atmosfera din „Ștefan cel Mare” și au dus la retrogradarea în Liga 2: „Dați-vă jos tricourile!” / „Finanțează cel mai mare bordel!” | SPECIAL
     
Dinamo, pe un butoi cu pulbere de ani de zile! Topul scandalurilor care au dinamitat atmosfera din „Ștefan cel Mare” și au dus la retrogradarea în Liga 2: „Dați-vă jos tricourile!” / „Finanțează cel mai mare bordel!” | SPECIAL

Dinamo este pe un butoi cu pulbere după ce a ajuns în Liga 2, iar scandalurile imense din ultimii ani au dus clubul din „Ștefan cel Mare” în situația de a fi aproape de colaps. […] Dinamo, pe un butoi cu pulbere de ani de zile! Topul scandalurilor care au dinamitat atmosfera din „Ștefan cel (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alte articole din ProSport
 
Gigi Becali, anunț de ultima oră despre transferul lui Pavol Safranko la FCSB. „Sunt soluții!”
Gigi Becali, anunț de ultima oră despre transferul lui Pavol Safranko la FCSB. „Sunt soluții!”
Gigi Becali (64 de ani) a făcut un anunț de ultima oră despre transferul lui Pavol Safranko la (...)
Dinamoviștii dau năvală la Clinceni pentru meciul cu Oțelul! Toate așteptările au fost depășite! Câți spectatori vin la (...)
Dinamoviștii dau năvală la Clinceni pentru meciul cu Oțelul! Toate așteptările au fost depășite! Câți spectatori vin la al doilea meci al „câinilor” din Liga 2
Dinamoviștii dau năvală la Clinceni, acolo unde promit să vină în număr mare pentru partida cu (...)
Lovitura cu care vrea să arate cine e cel mai puternic manager din Superliga! Meme Stoica și-a asumat finalizarea (...)
Lovitura cu care vrea să arate cine e cel mai puternic manager din Superliga! Meme Stoica și-a asumat finalizarea transferului care ar rezolva cea mai mare problemă de la FCSB: „Mă ocup eu!” | (...)
Meme Stoica și-a asumat rezolvarea transferului lui Pavol Safranko la FCSB, o afacere extrem de (...)
Ce a făcut Camelia Potec când a văzut că nu se afiseaza steagul României, în timp ce David Popovici era pe podiumul de (...)
Ce a făcut Camelia Potec când a văzut că nu se afiseaza steagul României, în timp ce David Popovici era pe podiumul de premiere
După proba de 100 de metri liber a Campionatului European de Natație de la Roma, câștigată cu un (...)
Adevăratul motiv pentru care David Popovici a ales să participe și la proba de 400 de metri liber. „Este foarte (...)
Adevăratul motiv pentru care David Popovici a ales să participe și la proba de 400 de metri liber. „Este foarte dificil!”
Camelia Potec a dezvăluit adevăratul motiv pentru care David Popovici a ales să participe la proba (...)
Helmut Duckadam, șocat de cum a putut să arate FCSB înaintea meciului cu Viking, din Conference League: „Nu mi-a (...)
Helmut Duckadam, șocat de cum a putut să arate FCSB înaintea meciului cu Viking, din Conference League: „Nu mi-a plăcut deloc! Joacă doar pentru ei! Au cel mai greu meci din Europa!” | (...)
Helmut Duckadam n-are mare încredere într-o calificare a celor de la FCSB în grupele Conference (...)
După ce a plătit 200.000 de euro pentru Olimpiu Moruțan, Gigi Becali se poate alege cu o nouă datorie la FC Botoșani. (...)
După ce a plătit 200.000 de euro pentru Olimpiu Moruțan, Gigi Becali se poate alege cu o nouă datorie la FC Botoșani. „Aștept să se califice!”
Gigi Becali i-a plătit lui Valeriu Iftime 200.000 de euro de pe urma transferului lui Olimpiu (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY