ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 iulie 2022

 
 

ProSport [25/05/2022]

 
Dublă lovitură pentru play-off! Transferurile care transformă echipa: doi fotbaliști ai lui Gigi Becali, doriți de un club din Liga 1. „Îi vreau pe Edjouma și Miron dacă FCSB îi lasă liberi de contract!” | EXCLUSIV
     
Dublă lovitură pentru play-off! Transferurile care transformă echipa: doi fotbaliști ai lui Gigi Becali, doriți de un club din Liga 1. „Îi vreau pe Edjouma și Miron dacă FCSB îi lasă liberi de contract!” | EXCLUSIV

Valeriu Iftime îi dorește la FC Botoșani pe Malcom Edjouma și pe Andrei Miron, însă doar dacă FCSB îl lasă liberi de contract. Deși în ultimii ani Gigi Becali a tot transferat jucători de la […] Dublă lovitură pentru play-off! Transferurile care transformă echipa: doi fotbaliști ai lui Gigi Becali, (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Dinamo, pe un butoi cu pulbere de ani de zile! Topul scandalurilor care au dinamitat atmosfera din „Ștefan cel Mare” (...)
Dinamo, pe un butoi cu pulbere de ani de zile! Topul scandalurilor care au dinamitat atmosfera din „Ștefan cel Mare” și au dus la retrogradarea în Liga 2: „Dați-vă jos tricourile!” / „Finanțează cel mai (...)
Dinamo este pe un butoi cu pulbere după ce a ajuns în Liga 2, iar scandalurile imense din ultimii (...)
Fabulos! Ce părere are Erdogan, președintele Turciei, despre Ianis Hagi! I-a dezvăluit lui Klaus Iohannis în discuția (...)
Fabulos! Ce părere are Erdogan, președintele Turciei, despre Ianis Hagi! I-a dezvăluit lui Klaus Iohannis în discuția privată
Klaus Iohannis și Recep Erdogan s-au întâlnit joi, în vederea participării la Summitul NATO de la (...)
Alex Ioniță, desființat după ce a fost suspendat din nou de ANAD. „Nu-mi zice că dacă ai călcat a doua oară, nu calci a (...)
Alex Ioniță, desființat după ce a fost suspendat din nou de ANAD. „Nu-mi zice că dacă ai călcat a doua oară, nu calci a treia, unii nu învaţă nimic!”
Alex Ioniță este desființat de Basarab Panduru, după ce ANAD l-a suspendat pentru a doua oară în (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY