ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 iulie 2022

 
 

Gazeta de Sud [25/05/2022]

 
Traian Băsescu nu se mută din vila de protocol până nu-i vine mobila nouă
     
Traian Băsescu nu se mută din vila de protocol până nu-i vine mobila nouă

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a achiziţionat, informează News.ro. Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că se va muta când va fi locuibil apartamentul pe care l-a cumpărat. ”În primul rând, nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţile undeva”, a afirmat Băsescu. Întrebat când va fi gata apartamentul, Băsescu a spus că nu ştie. ”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior. Cât timp s-au înfruntat cu mine nu au fost în stare de nimic. Când nu am mai fost activ în politica internă, şi-au arătat vitejia”, a mai spus Băsescu. FEl a mai spus că a primit marţi notificarea de la RAAPPS că trebuie să evacueze imobilul, şi că un executor judecătoresc se va ocupa de procedură, dar că nu i s-a dat un termen. ”Am primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta”, a mai spus el, precizând că nu i s-a dat şi un termen pentru a elibera imobilul. ”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică”, a mai afirmat (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Marea Britanie a înregistrat jumătate de milion de cazuri de Covid în ultima săptămână
Marea Britanie a înregistrat jumătate de milion de cazuri de Covid în ultima săptămână
Marea Britanie a înregistrat mai mult de jumătate de milion de cazuri de Covid-19 într-o (...)
Rata de promovare la bacalaureat în sesiunea iunie 2022 este de 75,2%
Rata de promovare la bacalaureat în sesiunea iunie 2022 este de 75,2%
Rata de promovare la examenul de bacalaureat 2022, în urma soluționării a peste 49.000 de (...)
Românii au dreptul la compensații de până la 600 de euro pentru un zbor anulat
Românii au dreptul la compensații de până la 600 de euro pentru un zbor anulat
Românii au dreptul să ceară compensații de până la 600 de euro pentru un zbor cu avionul anulat, a (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY