ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

Descopera [15/05/2022]

 
Coreea de Nord a anunțat primul deces din cauza Covid-19
     
Coreea de Nord a anunțat primul deces din cauza COVID-19

Coreea de Nord a confirmat primul deces cauzat de COVID-19, iar presa de stat a adăugat că alte zeci de mii de persoane prezintă simptome de febră. Șase persoane au murit după ce au făcut febră, una dintre ele fiind depistată pozitiv la Omicron, a anunțat presa de stat, citată de BBC. Conform presei, 187.000 de persoane cu febră sunt „izolate și tratate”. Deși experții consideră că virusul este prezent în țară de ceva timp, autoritățile au anunțat abia primele cazuri. Acestea au anunțat că a existat un focar al variantei Omicron în capitala Pyongyang și au anunțat măsuri de izolare. Agenția oficială de știri KCNA a raportat că focarul s-a extins dincolo de capitală. „O febră a cărei cauză nu a putut fi identificată s-a răspândit în mod exploziv la nivel național de la sfârșitul lunii aprilie”, a transmis agenția, potrivit Mediafax. 187.000 de persoane cu febră sunt „izolate și tratate” Aproximativ 350.000 de persoane au prezentat semne ale acestei febre, a adăugat agenția, fără a preciza câte au fost testate pozitiv pentru Covid. Analiștii sugerează că cele mai recente cifre din mass-media de stat, inclusiv recunoașterea faptului că febra nespecificată s-a răspândit la nivel național, ar putea indica faptul că țara se confruntă cu o epidemie diferită de toate cele pe care le-a văzut până acum. Potrivit experților, populația de 25 de milioane de locuitori este vulnerabilă din cauza lipsei unui program de vaccinare și a asistenței medicale precare. KCNA a raportat că liderul nord-coreean Kim Jong-un a vizitat un centru de sănătate și „a aflat despre răspândirea la nivel național a Covid-19”. Acesta a descris situația ca fiind o „criză imediată de sănătate publică”. La o întâlnire în care s-au prezentat noile reguli privind COVID-19, Kim Jong-un a fost văzut purtând o mască de protecție la televizor, lucru despre care se crede că s-a întâmplat (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Somnul oamenilor din întreaga lume, afectat de încălzirea globală. Ce arată cel mai amplu studiu de până (...)
Somnul oamenilor din întreaga lume, afectat de încălzirea globală. Ce arată cel mai amplu studiu de până acum?
Creşterea temperaturilor cauzată de criza climatică afectează somnul oamenilor din întreaga lume, (...)
Se împlinesc 88 de ani de la prinderea şi uciderea unui faimos cuplu criminal din SUA
Se împlinesc 88 de ani de la prinderea şi uciderea unui faimos cuplu criminal din SUA
Bonnie Elizabeth Parker şi Clyde Chestnut Barrow au fost doi tâlhari, hoţi şi asasini din Statele (...)
Cât de periculos este praful saharian pentru sănătate? Recomandările medicilor
Cât de periculos este praful saharian pentru sănătate? Recomandările medicilor
Praful saharian este periculos pentru sănătate, spun medicii de la Spitalul „Victor Babeș” (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY