ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 mai 2022

 
 

News Buzău [15/05/2022]

 
VIDEO - Fenomen astronomic spectaculos - eclipsa totala de LUNA - 15, 16 mai 2022. Va fi vizibil şi din România
     
VIDEO - Fenomen astronomic spectaculos - eclipsa totala de LUNA - 15, 16 mai 2022. Va fi vizibil şi din România

Prima eclipsă de Lună din 2022 va avea loc pe 15 și 16 mai. Eclipsă totală va fi vizibilă în fază totală din porțiuni din America, Antarctica, Europa, Africa și Pacificul de Est. Cuoscută sub numele de „Luna Însângerată”, fenomenul va putea fi văzut și din România pe data de 16 mai 2022. „Luna însângerată”. Prima eclipsă totală din 2022 Luna va trece prin umbra Pământului într-o eclipsă totală de Lună în noaptea de 15 spre 16 mai. Este prima eclipsă din 2022, cunoscută sub numele de „Luna Însângerată”. Dar dacă vremea rea vă va strica priveliștea, veți avea opțiuni pentru a o urmări live online.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY