ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

Descopera [15/05/2022]

 
Declin record pe piața auto din China. Compania lui Elon Musk, cea mai afectată
     
Declin record pe piața auto din China. Compania lui Elon Musk, cea mai afectată

Vânzările de mașini au înregistrat un declin record luna trecută în China, cea mai mare piață auto din lume, în condițiile în care restricțiile COVID-19 au un impact economic sever. Niciun producător auto nu a suferit mai mult decât Tesla. Producătorul de vehicule electrice a vândut luna trecută 1.512 vehicule în China continentală, în scădere cu 98% față de luna martie, potrivit datelor Asociației Autoturismelor din China, anunță CNN. De asemenea, producția Tesla în China a scăzut cu 81%, ajungând la 10.757 de vehicule în aprilie, față de 55.462 în martie. Tesla nu a exportat niciun vehicul fabricat în Shanghai în aprilie, față de 60 exportate în martie. Tesla, cel mai bun vânzător de vehicule electrice din China în martie Scăderea vine în contextul în care zeci de milioane de persoane din cel puțin 31 de orașe au fost blocate timp de câteva săptămâni, provocând întreruperi masive ale lanțului de aprovizionare și afectând cheltuielile de consum în a doua cea mai mare economie a lumii. Este o cotitură dură pentru Tesla după un început de an puternic în China continentală. Tesla a fost cel mai bun vânzător de vehicule electrice în această țară în luna martie, livrând 65.184 de mașini de la fabrica sa din Shanghai. Această cifră a crescut cu 15% față de februarie, deoarece cererea consumatorilor pentru vehicule electrice rămâne puternică chiar și în timpul pandemiei. Anul trecut, Tesla din Shanghai a exportat 484.130 de mașini, aproape jumătate din cele 936.000 de livrări globale ale companiei. Elon Musk a încercat să minimalizeze îngrijorările Dar producția și vânzările au fost afectate dramatic în aprilie, când autoritățile au închis Shanghaiul și multe alte orașe pentru a controla răspândirea virusului. Fabrica Tesla a fost închisă timp de câteva săptămâni luna trecută și abia recent a reușit să repornească producția. A repornit însă cu un alt (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Un moment crucial în istoria omenirii. Când am putea deveni o specie interplanetară?
Un moment crucial în istoria omenirii. Când am putea deveni o specie interplanetară?
Specia noastră se confruntă cu un moment crucial în istoria omenirii. Fie dezvoltăm tehnologia (...)
Marlene Dietrich, actrița de origine germană care putea să frângă inima oricui
Marlene Dietrich, actrița de origine germană care putea să frângă inima oricui
Marlene Dietrich a fost o actriță de origine germană care prin frumusețea, vocea și eleganța sa, (...)
Vulcanii antici, sursă de apă pentru astronauți pe Lună? Indicii cruciale pentru viitoarele baze (...)
Vulcanii antici, sursă de apă pentru astronauți pe Lună? Indicii cruciale pentru viitoarele baze lunare
Așa-numitele mări ale Lunii sunt uscate, dar satelitul nostru ar putea găzdui încă lacuri (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY