ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 mai 2022

 
 

ProSport [14/05/2022]

 
Marius Avram dă verdictul în cazul fazei de la golul de 2-2, din cauza căreia FCSB poate pierde titlul, și în care fratele său, Valentin Avram, nu a ridicat fanionul pentru ofsaid: „Arbitrii din camera VAR ar fi judecat așa!” EXCLUSIV
     
Marius Avram dă verdictul în cazul fazei de la golul de 2-2, din cauza căreia FCSB poate pierde titlul, și în care fratele său, Valentin Avram, nu a ridicat fanionul pentru ofsaid: „Arbitrii din camera VAR ar fi judecat așa!” EXCLUSIV

Marius Avram, specialistul ProSport în arbitraj, a analizat faza în care fratele său, Valentin Avram, nu a ridicat fanionul pentru a dicta un posibil ofsaid la Cristi Costin, fotbalistul celor de la Voluntari, care a […] Marius Avram dă verdictul în cazul fazei de la golul de 2-2, din cauza (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):



Trimite Email  
 
Anadolu Efes, din nou regina Euroligii la baschet masculin în fața a 20.000 de spectatori la Belgrad! Povestea (...)
Anadolu Efes, din nou regina Euroligii la baschet masculin în fața a 20.000 de spectatori la Belgrad! Povestea echipei din Turcia care a reușit să-și apere trofeul | (...)
Anadolu Efes Istanbul a câştigat pentru al doilea sezon consecutiv Euroliga masculină de baschet, (...)
Canotorul Ciprian Tudosă a găsit rețeta succesului! Va avea în barcă, la fiecare cursă, talismanul norocos. „Cred că mă (...)
Canotorul Ciprian Tudosă a găsit rețeta succesului! Va avea în barcă, la fiecare cursă, talismanul norocos. „Cred că mă va ajuta”| SPECIAL
În urmă cu puțin timp, sportivii din loturile de canotaj ale României au participat la o acțiune (...)
Emil Boc, în al nouălea cer după ce ”U” Cluj a învins Dinamo în manșa tur a barajului pentru Liga 1. Primarul Clujului, (...)
Emil Boc, în al nouălea cer după ce ”U” Cluj a învins Dinamo în manșa tur a barajului pentru Liga 1. Primarul Clujului, mesaj-răspuns față de bannerul afișat de jucătorii lui (...)
”U” Cluj este cu un picior în prima ligă după ce a învins cu 2-0 Dinamo, pe Cluj Arena, în manșa tur (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY