ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/05/2022]

 
AUR: Puterea vrea să falimenteze Poșta Română
     
AUR: Puterea vrea să falimenteze Poșta Română

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) consideră că revendicările lucrătorilor de la Poșta Română sunt legitime și atrage atenția că există un plan în derulare de falimentare a companiei, pentru ca ulterior activele să fie preluate gratuit. „Solicitările salariaților sunt legitime, în condițiile în care Poșta Română este premeditat devalizată prin angajați ai partidelor și firme căpușă. Nu este normal ca un angajat la poștă să câștige de patru ori mai puțin decât la un privat, iar compania să nu dispună de un management performant care să facă poșta competitivă. Guvernanții i-au adus pe oameni la sapă de lemn. Cu 1700 de lei pe lună nu poți face față la creșterea galopantă a prețurilor la energie, utilități și alimente”, a declarat președintele AUR, George Simion. „Există un plan politic de falimentare a acestei instituții strategice a statului român, pentru ca apoi activele, inclusiv cele imobiliare, să fie preluate gratuit. Vorbim despre un tun de miliarde de euro. Așa se explică de ce Poșta Română trăiește din distribuția pensiilor, iar lucrătorii sunt batjocoriți cu salarii mizere. Nu se dorește dezvoltarea acestei companii, ci delapidarea banilor pe care statul i-a investit de-a lungul timpului și falimentarea ei. Ne vom opune categoric în Parlament, iar românii să știe că întotdeauna vor avea în noi un aliat și o voce a dreptății”, a afirmat Claudiu Târziu, lider al grupului AUR din Senat. Alianța pentru Unirea Românilor avertizează că inflația mare va scoate tot mai mulți români în stradă, în următoarea perioadă. Pensiile speciale, subvențiile acordate partidelor, salariile mari ale directorilor puși politic în funcții produc dezechilibre macroeconomice, iar soluția nu este „ceaiul de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ucraina şi Polonia vor face control vamal comun pentru a uşura circulaţia persoanelor şi a mărfurilor
Ucraina şi Polonia vor face control vamal comun pentru a uşura circulaţia persoanelor şi a mărfurilor
Ucraina şi Polonia au convenit duminică să instituie control vamal comun la frontiera dintre cele (...)
Vâlcea nu a mai avut putere şi pentru finală! CSM București a câştigat Cupa României
Vâlcea nu a mai avut putere şi pentru finală! CSM București a câştigat Cupa României
CSM București a câștigat Cupa României la handbal feminin, după o finală cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor (...)
23 mai, Ziua Naţională a Aromânilor
23 mai, Ziua Naţională a Aromânilor
De câțiva ani încoace, pe 23 mai se sărbătorește în România, dar și în alte țări balcanice, Ziua (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY