ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 mai 2022

 
 

Cancan [14/05/2022]

 
Le-a dat binecuvântarea Mariei Iordănescu și lui Teodor, dar… CANCAN.RO a vorbit cu Gigi Becali! E naș cu juma’ de normă!
     
Le-a dat binecuvântarea Mariei Iordănescu și lui Teodor, dar… CANCAN.RO a vorbit cu Gigi Becali! E naș cu juma’ de normă!

Maria Iordănescu (25 de ani) – fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu (72 de ani) – și Teodor s-au cununat și religios, după ce, în urmă cu un an, treceau pe la Starea Civilă. Evenimentul a […] Le-a dat binecuvântarea Mariei Iordănescu și lui Teodor, dar… CANCAN.RO a vorbit cu Gigi Becali! E naș cu juma’ de normă! .

cititi articolul complet în Cancan


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop zilnic 22 mai 2022. Peștii sunt binedispuși și energici
Horoscop zilnic 22 mai 2022. Peștii sunt binedispuși și energici
Horoscopul zilei de 22 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni (...)
Dorian Popa își ia Lamborghini decapotabil de 290.000€, iar avansul e cât o limuzină de lux: “Nu este complexul vârstei (...)
Dorian Popa își ia Lamborghini decapotabil de 290.000€, iar avansul e cât o limuzină de lux: “Nu este complexul vârstei a doua…”
Dorian Popa are viață de magnat și de împărat la Domnești. Dezvoltator imobiliar este, poate cel mai (...)
Dragnea Jr a judecat-o pe soție! Ce explicatii i-a dat nora lui Liviu Dragnea soțului după telenovela “cu Goe la (...)
Dragnea Jr a judecat-o pe soție! Ce explicatii i-a dat nora lui Liviu Dragnea soțului după telenovela “cu Goe la mănăstire”…
CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cum a încercat Ginuța să-și “spele” onoarea în fața (...)
[Toate articolele din: Cancan +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY