ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 mai 2022

 
 

Ziua de Vest [14/05/2022]

 
Consilierii locali ai PNL Timișoara au mers la Casa de Cultură, iar acum aruncă mingea în terenul useriștilor: „Administrația nu e o joacă”
     
Consilierii locali ai PNL Timișoara au mers la Casa de Cultură, iar acum aruncă mingea în terenul useriștilor: „Administrația nu e o joacă”

O parte a consilierilor locali ai PNL Timișoara au fost la Casa de Cultură, anunță viceprimarul liberal Cosmin Tabără. Așa cum au promis și după plenul de marți, 10 mai, aceștia au discutat cu directoarea Camelia Mingasson subiectul agendei culturale care nu trecuse de vot. Tabără spune că aceste discuții (...)

cititi articolul complet în Ziua de Vest


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziua de Vest +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY