ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

Descopera [14/05/2022]

 
Persoanele anxioase pot fi identificate prin analiza mersului
     
Persoanele anxioase pot fi identificate prin analiza mersului

Poți identifica persoanele anxioase în funcție de mersul lor? La această întrebare au încercat să răspundă studenții de la Universitatea Clarkson. Cercetările lor au fost publicate în revista Sensors. În lucrarea lor, cercetătorii au vrut să vadă dacă un computer poate spune dacă o persoană este anxioasă sau nu, pe baza mersului. Studiul a fost realizat de fosta alumnă Maggie Stark, actualii studenți Ryan McCarthy și Emily Locke, cercetătorii postdoctorali Ahmed Ali Torad, Ahmed Mahmoud Kadry și Mostafa Ali Elwan și Dylan Bradley, student la SUNY Canton. Studenții au lucrat la proiect cu profesorul asociat de kinetoterapie Ali Boolani. Multe studii publicate anterior au raportat că sentimentele de anxietate pot afecta mersul și echilibrul unei persoane. Prin urmare, acest grup a fost interesat să folosească învățarea automată pentru a determina dacă ar putea identifica participanții care erau anxioși pe baza echilibrului lor și a modului în merg, scrie Tech Xplore. Persoanele anxioase au probleme de echilibru Fiecare participant a completat un chestionar pentru a-și măsura sentimentele de anxietate. Apoi a trebuit să finalizeze un test de echilibru și o plimbare de două minute în timp ce purtau senzori. Pe baza acestor date, echipa a determinat că tinerii care raportează că sunt anxioși merg într-un mod care este foarte asemănător cu adulții în vârstă cărora le este frică să nu cadă. Cercetătorii au descoperit că adulții tineri și anxioși scanează constant după amenințări dintr-o parte în alta în timp ce merg pe jos și au probleme cu schimbarea direcției de mers. Cercetătorii au mai raportat că persoanele anxioase au un echilibru mai prost decât cele care nu sunt anxioase. 75% dintre persoanele cu anxietate au fost identificate corect după mers Atunci când cercetătorii au încercat să vadă dacă pot identifica indivizii care erau (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Un moment crucial în istoria omenirii. Când am putea deveni o specie interplanetară?
Un moment crucial în istoria omenirii. Când am putea deveni o specie interplanetară?
Specia noastră se confruntă cu un moment crucial în istoria omenirii. Fie dezvoltăm tehnologia (...)
Marlene Dietrich, actrița de origine germană care putea să frângă inima oricui
Marlene Dietrich, actrița de origine germană care putea să frângă inima oricui
Marlene Dietrich a fost o actriță de origine germană care prin frumusețea, vocea și eleganța sa, (...)
Vulcanii antici, sursă de apă pentru astronauți pe Lună? Indicii cruciale pentru viitoarele baze (...)
Vulcanii antici, sursă de apă pentru astronauți pe Lună? Indicii cruciale pentru viitoarele baze lunare
Așa-numitele mări ale Lunii sunt uscate, dar satelitul nostru ar putea găzdui încă lacuri (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY