ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 mai 2022

 
 

TVR [14/05/2022]

 
Analistul George Friedman: „România nu își pune speranțe nici într-un moment eroic, nici într-o intrigă vicleană. Este, poate, cea mai abilă din toată Europa de Est”
     
Analistul George Friedman: „România nu își pune speranțe nici într-un moment eroic, nici într-o intrigă vicleană. Este, poate, cea mai abilă din toată Europa de Est”

Într-o analiză a sud-estului Europei în contextul războiului din Ucraina, cunoscutul analist și strateg George Friedman spune despre țara noastră că "aceasta nu își pune speranțe nici într-un moment eroic, nici într-o intrigă vicleană. Citește mai (...)

cititi articolul complet în TVR


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Alexandru Belc, distins la Cannes cu premiul pentru cea mai bună regie, la secţiunea Un Certain Regard, cu filmul (...)
Alexandru Belc, distins la Cannes cu premiul pentru cea mai bună regie, la secţiunea Un Certain Regard, cu filmul ''Metronom''
Regizorul Alexandru Belc a primit, vineri seară, la Festivalul de la Cannes, premiul pentru (...)
Mama adolescentului care a comis masacrul într-o școală din Texas: Vreau doar ca acei copii nevinovați care au murit (...)
Mama adolescentului care a comis masacrul într-o școală din Texas: Vreau doar ca acei copii nevinovați care au murit să mă ierte
Mama adolescentului care a împușcat mortal, într-o școală din Texas, 19 elevi și 2 profesori, e în (...)
Sydney, învăluit în ceață, după o perioadă de ploi masive
Sydney, învăluit în ceață, după o perioadă de ploi masive
Australia este tot mai des ţara fenomenelor meteo extreme. Este şi cazul oraşului Sydney, unde (...)
[Toate articolele din: TVR +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY