ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

News Buzău [14/05/2022]

 
A inceput evenimentul - Noaptea Europeană a Muzeelor/2022. Vezi aici programul de la Muzeul Județean Buzău
     
A inceput evenimentul - Noaptea Europeană a Muzeelor/2022. Vezi aici programul de la Muzeul Județean Buzău

Muzeul Județean Buzău, instituție de cultură, cercetare și artă ce funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Buzău, cu sediul în mun. Buzău, Aleea Castanilor, nr. 1, anunță programul evenimentelor culturale organizate cu prilejul Nopții Europene a Muzeelor, ediția din anul 2022: Muzeul de Arheologie, Istorie și Artă (sediul central), str. Aleea Castanilor, nr. 1, mun. Buzău: program de vizitare gratuită a colecțiilor: 19.00 – 01.00; 19.10 – vernisajul expoziției panotate temporare Israel – File din natură, acțiune culturală în cadrul programului anual Escapadă culturală internațională nocturnă. Ca de fiecare dată în cadrul acestui program ne-am propus să aducem în atenția publicului buzoian atracții turistice, istorice și naturale ale unor țări de importantă destinație turistică. Pentru ediția din acest an, la organizarea momentului, am colaborat cu Ambasada Statului Israel.20.00 – vernisajul expoziției temporare Instantanee de pe Pink Planet, personală a artistului Vladimir Păun Vrapciu. Deținător a numeroase premii internaționale, Vladimir Păun Vrapciu este unul dintre artiștii români în plină ascensiune, cu proiecte artistice expuse în Europa și Statele Unite ale Americii.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY