ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

PRESA ALTERNATIVA :

Naţional [14/05/2022]

 
Ce se va întâmpla în Europa după ce Finlanda și Suedia au anunțat că vor în NATO. Profeția teribilă a unui fost premier: „Ne-am făcut iluzii”
     
Ce se va întâmpla în Europa după ce Finlanda și Suedia au anunțat că vor în NATO. Profeția teribilă a unui fost premier: „Ne-am făcut iluzii”

Adrian Năstase a vorbit despre ceea ce se va întâmpla în Europa, în contextul în care Suedia și Finlanda au decis că vor să fie membre ale Alianței Nord Atlantice. Fostul premier al României vine cu cel mai negru scenariu. „Noi ne-am făcut iluzii că războiul rece s-a încheiat în 1989 – 1990, apoi în […] (...)

cititi articolul complet în Naţional


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Naţional +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY