ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 mai 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/05/2022]

 
7.236 de cetăţeni ucraineni au intrat vineri în România
     
7.236 de cetăţeni ucraineni au intrat vineri în România

Poliţia de Frontieră anunţă că 7.236 de cetăţeni ucraineni au intrat vineri în România, în scădere cu 12,4% faţă de ziua precedentă. ”În data de 13.05.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 83.315 de persoane, dintre care 7.236 de cetăţeni ucraineni (în scădere cu 12,4% faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 3.771 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 5,2%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 1.064 cetăţeni ucraineni (scădere cu 10%)”, a transmis sâmbătă Poliţia de Frontieră. De la declanşarea acestei crize (24.02.2022), până la data de 13.05.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 927.592 cetăţeni ucraineni. De asemenea, începând cu data de 10 februarie 2022 (perioadă pre-conflict), au intrat în ţară noastră 962.121 ucraineni. În continuare, controlul de frontieră la intrarea în România prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare. ”Măsuri de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei au fost dispuse şi la graniţa terestră,  fiind suplimentate echipajele care derulează misiuni în zonele de responsabilitate. Se acţionează în sistem integrat cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date şi informaţii, precum şi de adoptare în comun a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute”, a mai transmis instituţia citată.  

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Un cioban a dispărut de la o stână din Măceșu de Jos
Un cioban a dispărut de la o stână din Măceșu de Jos
Polițiștii doljeni caută un bărbat de 40 de ani, care a dispărut de pe data de 27 mai, de la o stână (...)
Mașina solistei Ștefania Strejescu, spartă în Filiași
Mașina solistei Ștefania Strejescu, spartă în Filiași
Autoturismul solistei Ștefania Stejescu a fost spartă de persoane necunoscute, noaptea trecută, (...)
Liga Elitelor / Universitatea Craiova, campioană și la Under 17! Vitrina Științei, deschisă și de puștii lui (...)
Liga Elitelor / Universitatea Craiova, campioană și la Under 17! Vitrina Științei, deschisă și de puștii lui Florescu
Echipa de juniori sub 17 ani a clubului Universitatea Craiova a reușit să confirme așteptările și (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY