ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 mai 2022

 
 

Gazeta de Sud [14/05/2022]

 
Război în Ucraina, ziua 80
     
Război în Ucraina, ziua 80

Ucraina a eliberat până acum peste 1.000 de localități ocupate de ruși, a anunțat președintele Volodimir Zelenski vineri noapte, adăugând că eliberarea graduală a regiunii Harkov arată că nu vor lăsa niciun teritoriu inamicului. Pe de altă parte, o deputată ucraineană afirmă că situația pe front este „mult mai rea” decât la începutul războiului și că Ucraina pierde acum mai mulți soldați decât înainte. Șeful Direcției de informații militare a Ucrainei a spus că Rusia a suferit pierderi imense și că acest lucru nu îl surprinde, având în vedere că puterea Rusiei este un „mit”, potrivit Guardian, care preia Sky News.  „Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare. Îi este teamă de agresivitatea ei. Noi ne luptăm de opt ani cu Rusia și putem spune că puterea Rusiei, căreia i se face atâta publicitate, este un mit. Nu e atât de puternică. E o hoardă de oameni înarmați”, a afirmat generalul Budanov. El a mai arătat că forțele ruse care atacă în nord-estul Harkovului au fost împinse înapoi până aproape de granița Rusiei și că eșecul de a traversa râul Siverski Doneț zilele trecute s-a soldat cu „pierderi grele”. „Pot confirma că au suferit pierderi grele în materie de trupe și armament și pot spune că în momentul în i-am lovit cu artileria multe echipaje și-au abandonat echiapmentul.” Budanov a mai adăugat că înfrângerea Rusiei în Ucraina va duce la înlăturarea președintelui Vladimir Putin și că o lovitură de stat împotriva lui se pregătește deja. Tren frigorific plin cu cadavre de soldați ruși Tren plin cu cadavre „nerevendicate”, lăsate în urmă de trupele ruse care s-au retras din regiunea Kievului. Foto: Profimedia Images  Un tren plin cu cadavre ale militarilor ruși omorâți în Ucraina a fost lăsat în urmă de trupele lui Putin care s-au retras din regiunea Kievului, pe care nu au reușit să o cucerească. Un colonel ucrainean a spus că Moscova a refuzat să-și (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
427 de cazuri noi de COVID-19 în România
427 de cazuri noi de COVID-19 în România
Un număr de 427 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în (...)
A găsit o grenadă şi a mers cu ea într-un bar
A găsit o grenadă şi a mers cu ea într-un bar
Un bărbat din localitatea Cătămărăşti Deal – comuna Mihai Eminescu a găsit o grenadă într-un şanţ. În (...)
Condamnare pe viaţă pentru un italian care a ucis şi jefuit o româncă
Condamnare pe viaţă pentru un italian care a ucis şi jefuit o româncă
Un italian, de 36 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, joi, pentru că, în aprilie (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY