ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

Descopera [14/05/2022]

 
De ce va fi introdusă planeta Marte în metavers și cine o poate vizita?
     
De ce va fi introdusă planeta Marte în metavers și cine o poate vizita?

NASA urmează să se alăture sectoarelor majore care valorifică potențialul metaversului și al realității virtuale. Agenția spațială vrea să simuleze viața pe Marte în metavers. Interesul pentru colonizarea planetei Marte s-a accentuat în ultimii ani. Nu doar SpaceX devine din ce în ce mai încrezătoare în ceea ce privește transportul oamenilor pe Marte, dar NASA lucrează și pentru ca astronauții să se obișnuiască cu viața pe planeta roșie, scrie Interesting Engineering. În 2021, NASA dorea ca oamenii să stea în habitate marțiene create pe Pământ pentru a afla care este impactul șederii prelungite în aceste medii extraterestre. Deoarece nu toate simulările pot fi realizate practic în viața reală, agenția spațială caută să facă următorul lucru la îndemână, anume să introducă planeta Marte în metavers. NASA caută programatori care să-și imagineze planeta Marte în metavers Potrivit unui articol de pe Gamerant, NASA a creat 5 categorii de simulări marțiene, și anume „Tabăra”, „Cercetare Științifică”, „Mentenanță”, „Explorare” și „Uimiți-ne”. După cum sugerează și numele, ultima dă frâu liber creativității și poate fi folosită pentru a scoate la iveală cele mai bizare sau incredibil de imaginative scenarii. Înscrierile trebuie făcute în termen de 80 de zile și există până la 4 premii pentru fiecare categorie. Această provocare este adresată tuturor persoanelor și companiilor. Tocmai de aceea HeroX, o platformă de crowdsourcing, a postat-o pe Twitter. Timpul se scurge În cazul în care vă întrebați dacă nu cumva sunt prea multe de făcut într-un timp atât de scurt, de fapt nu totul trebuie făcut de la zero. Folosind Unreal Engine 5, dezvoltatorii vor urmări să-și construiască experiențele pentru a fi utilizate în cadrul sistemului de asistență pentru operațiuni Mars XR al NASA. Acest mediu are deja o lume cu teren marțian, vreme realistă, cicluri zi/noapte, gravitație (...)

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Un semnal misterios dintr-un sistem stelar locuibil, dovada că nu suntem singuri în Univers?
Un semnal misterios dintr-un sistem stelar locuibil, dovada că nu suntem singuri în Univers?
Un nou studiu controversat se concentrează asupra unui posibil – și potențial locuibil – sistem (...)
Sănătatea oceanelor poate fi acum monitorizată mai ușor. Iată cum!
Sănătatea oceanelor poate fi acum monitorizată mai ușor. Iată cum!
Într-un pas înainte major pentru monitorizarea biodiversității sistemelor marine și pentru (...)
Încălzirea globală are o șansă din două de a depăși un prag critic. Ce spun specialiștii?
Încălzirea globală are o șansă din două de a depăși un prag critic. Ce spun specialiștii?
Conform unor analize recente, probabilitatea de a depăși un prag critic în ceea ce privește (...)
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY