ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 mai 2022

 
 

News Buzău [14/05/2022]

 
Ce pensie vor avea românii după 40 de ani de muncă. Acesta este modul de calcul
     
Ce pensie vor avea românii după 40 de ani de muncă. Acesta este modul de calcul

Seful Casei de Pensii - Daniel Baciu, a dat exemplul unui bărbat care a muncit 38 de ani și 20 de zile. Are un stagiu de 22 de ani, realizat în grupa a doua de muncă, la care se adaugă un spor anual. Cu cei 5 ani de condiții normale realizate, ajunge la stagiul de 38 de ani. Prin urmare, după acești ani de muncă, bărbatul are un punctaj mediu de 0.8164, care se înmulțește cu valoarea actuală a punctului de pensie, adică 1.586 de lei, rezultând o pensie de 1.294,81 de lei.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY