ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

B1 Tv [13/05/2022]

 
Volodimir Zelenski, apel la autoritățile italiene: „Turiștii ruși trebuie să înțeleagă că nu sunt bineveniți în străinătate”
     
Volodimir Zelenski, apel la autoritățile italiene: „Turiștii ruși trebuie să înțeleagă că nu sunt bineveniți în străinătate”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a numit posibilii pași ai Italiei pentru a sprijini Ucraina împotriva agresiunii ruse, subliniind că rușii ar trebui să primească o respingere culturală, pe lângă politica de sancțiuni. Liderul Kievului a […]

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY