ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 mai 2022

 
 

TVR [13/05/2022]

 
Hărțuire și abuz în lumea cinematografiei-mărturisiri. Actrița Viorica Vodă: Nu am premeditat momentul Gala Gopo. A fost ca un șoc emoțional. Katia Pascariu: Ca actrițe, lucrurile sunt mai grave, greu de definit
     
Hărțuire și abuz în lumea cinematografiei-mărturisiri. Actrița Viorica Vodă: Nu am premeditat momentul Gala Gopo. A fost ca un șoc emoțional. Katia Pascariu: Ca actrițe, lucrurile sunt mai grave, greu de definit

Mirela Nagâț vă propune în emisiunea "Cooltura" o dezbatere specială și necesară despre hărțuire şi abuz în lumea teatrului și a cinematografiei. Invitate în studio au fost actrițele Viorica Vodă, Katia Pascariu şi criticul de teatru Iulia Popovici. Citește mai (...)

cititi articolul complet în TVR


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Atac asupra versiunii în limba engleză a site-ului Ministerului Apărării, respins de Comandamentul Apărării Cibernetice (...)
Atac asupra versiunii în limba engleză a site-ului Ministerului Apărării, respins de Comandamentul Apărării Cibernetice al MApN
Astăzi, în jurul orei 04.30, asupra versiunii în limba engleză a paginii de internet a Ministerului (...)
Spania își va întări participarea la misiunea NATO în Letonia cu rachete antiaeriene. Sprijin total pentru Ucraina: (...)
Spania își va întări participarea la misiunea NATO în Letonia cu rachete antiaeriene. Sprijin total pentru Ucraina: "Atunci când apărăm Ucraina, apărăm valorile noastre ale democraţiei şi ne opunem (...)
Spania va trimite în Letonia o baterie de rachete de apărare antiaeriană şi 100 de militari pentru (...)
Fiul unui parlamentar britanic care luptă în Ucraina, prins într-o ambuscadă de forţele ruse „Trebuie să ne mişcăm acum (...)
Fiul unui parlamentar britanic care luptă în Ucraina, prins într-o ambuscadă de forţele ruse „Trebuie să ne mişcăm acum sau murim!"
Ben Grant, fiul unui parlamentar din Marea Britanie luptă în Ucraina din martie, scrie The (...)
[Toate articolele din: TVR +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY