ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 mai 2022

 
 

News Buzău [13/05/2022]

 
LIVE - TV NEWS BUZAU - "TOCATORUL DE STIRI", cu Iulian Gavriluta. NEAGU L-A BATUT INCA O DATA PE TOMA! Cum s-a facut Donald Tom de ras in fata Casei regali, Tom unde nu poate schimba, copie - vezi scandlaul de la teatru, noaptea muzeelor (...)
     
LIVE - TV NEWS BUZAU - "TOCATORUL DE STIRI", cu Iulian Gavriluta. NEAGU L-A BATUT INCA O DATA PE TOMA! Cum s-a facut Donald Tom de ras in fata Casei regali, Tom unde nu poate schimba, copie - vezi scandlaul de la teatru, noaptea muzeelor copiata...

In editia de astazi a "TOCATORULUI DE STIRI", Iulian Gavriluta "va livreaza" cateva subiecte fierbinti: Cum s-a facut Donald Tom de ras in fata reprezentantilor Casei Regale, unde nu poate macacul, copie - vezi scandalul de la teatru, noaptea muzeelor copiata, Buzaul inchis si altele! Avem si alte subiecte nationale si locale de comentat si la final doua videoclipuri: unul cu evenimentul verii - Buzau Fest si Zilele Chisinaului - a II-a editie organizat la Buzau si Monteoru de catre CJ (festival care arata ca Neagu l-a batut inca o data pe Toma) si al Doilea cu Istoria Europei pe ani si imagini!

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY