ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 mai 2022

 
 

Business Magazin [13/05/2022]

 
Sorin Oprescu, dat în urmărire naţională după ce a fost condamnat, vineri, la 10 ani şi 8 luni de închisoare şi nu a fost găsit.
     
Sorin Oprescu, dat în urmărire naţională după ce a fost condamnat, vineri, la 10 ani şi 8 luni de închisoare şi nu a fost găsit.

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost dat în urmărire naţională, după ce a fost condamnat, vineri, la 10 ani şi 8 luni de închisoare şi nu a fost găsit.

cititi articolul complet în Business Magazin


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Metoda ucraineană de război. Cum a reuşit Ucraina să reziste în faţa Rusiei şi să respingă atacurile necruţătoare ale lui (...)
Metoda ucraineană de război. Cum a reuşit Ucraina să reziste în faţa Rusiei şi să respingă atacurile necruţătoare ale lui Putin
Cine este Elisabeth Borne, noul premier francez. Edith Cresson, prima femeie prim-ministru a Franţei: Politica (...)
Cine este Elisabeth Borne, noul premier francez. Edith Cresson, prima femeie prim-ministru a Franţei: Politica franceză este încă ”macho”. Era timpul să existe o altă femeie (...)
Inna, huiduită la Satu Mare, în timpul unui concert. Gestul care a indignat mulţimea
Inna, huiduită la Satu Mare, în timpul unui concert. Gestul care a indignat mulţimea
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY